Homepage > Chiangrai Tours > Chiangrai Tours Details
Chiang Rai. Doi Mae Salong en Langnek Karen Laagste prijs: ฿ 2,500.00          Add to planner
Tour details
฿ 2,500.00
Duration: 1 day (09.00)
Het Thailand dat tijdens deze dagtour ziet lijkt helemaal niet op het Thailand dat u al kent of op uw verdere reis ziet. U ontmoet de bijzondere minderheid van de Langnek Karen, waar de vrouwen zoveel mogelijk ringen om hun nek dragen. En u gaat naar Doi Mae Salong (Santikhiri), waar nog altijd een vleugje China in de lucht hangt.

Doi Mae Salong is een berg die u een prachtig uitzicht over de omgeving geeft. U bent hier maar een paar kilometer van de grens met Myanmar (Birma). In het dorpje dat u bezoekt hangt nog een Chinese sfeer. Niet zo gek, want het werd rond 1949 gesticht door Chinezen die voor het communisme op de vlucht gingen. Nog altijd is er relatief veel Chinees eten te koop en is een Chinees dialect de voertaal.

De Langnek-vrouwen, gekleed in kleurrijke traditionele kledij, dragen bronzen ringen om hun nek. Niet alleen vanwege de traditie maar ook om hun schoonheid te tonen. Deze Karen komen oorspronkelijk uit Myanmar maar vluchtten in de jaren tachtig en negentig naar dit berggebied van Thailand. Dit noordelijke deel van Thailand hoorde tot inn de 18e eeuw nog bij Birma. U bezoekt niet alleen het dorp van de Karen, maar gaat ook naar andere stammen. Er leven er in dit gebied relatief veel.

En u gaat naar een van de vele theeplantages rondom Chiang Rai. De struiken staan hier in het perfecte klimaat: een hoge temperatuur, veel zon en voldoende vocht in de lucht om goed te groeien.
Wat kan ik verwachten
Een dagtrip naar inheemse gemeenschappen is altijd een must.
Voorwaarden
Alle vermelde maaltijden.
Vermelde entreegelden.
Omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Chiang Rai hotels).
Excursie als omschreven in de reisbeschrijving.
Begeleiding met een professionele lokale Engelssprekende gids.
Vervoer per airconditioned minibus.
Onze persoonlijke zorg en attentie.
Overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes.
Persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
Transfers van/naar niet centraal gelegen Chiang Rai hotels.
Entreeprijs voor het Karen langnek dorp.
Opmerkingen:
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.
Reviews
Populaire Green Wood Travel tours