Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Fast Track Service voor Aankomst & Vertrek Suvarnabhumi Airport Laagste prijs: ฿ 1,600.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,600.00
Duration: 07.00-23.00
Wanneer u aankomt, wordt u bij de gate opgewacht door onze vriendelijke host. Onze host staat klaar met een bordje met uw naam en/of Green Wood Travel, dit is haast niet te missen! U wordt met uw handbagage geholpen en begeleid naar de exclusieve VIP balies van de immigratie. Tegen een meerprijs kunt u met een elektrische wagentje gereden worden. U hoeft geen zorgen te maken over uw papierwerk, wij helpen met de documenten en zorgen dat u zonder enige vertraging Thailand binnenkomt. Binnen `no time` staat u buiten.
Problemen met uw koffers? Ook hier staan wij klaar voor u en assisteren wij met de formulieren als uw koffers te laat of beschadigd aangekomen zijn.

Na het ophalen van uw bagage begeleiden we u door de douane en brengen we u naar het Green Wood meeting point. De chauffeur van Green Wood Travel brengt u naar uw gewenste bestemming. (Indien geboekt). Is de chauffeur te laat of kunt u elkaar niet vinden? Onze host blijft bij u tot de chauffeur er is.

Ook wanneer u vertrekt kunt u rekenen op onze Fast Track service.
U wordt opgewacht bij de meeting point waar onze chauffeur u afzet, vlakbij uw incheckbalie. U wordt geholpen met het inchecken en naar de VIP immigratie balie gebracht waarbij onze host u graag helpt zodat u zonder problemen door de immigratie kunt. Na de procedure heeft u de keus of u naar de lounge van uw vliegmaatschappij gebracht wilt worden of nog last minute souvenirs wilt inslaan bij de de vele winkels op het vliegveld. Als het tijd is om in te stappen, wordt u door onze host bij de gate opgewacht, om er zeker van te zijn dat u zonder problemen op uw vlucht zit. Een zorgeloze en snelle service waarbij u niet druk hoeft te maken om papierwerken en kunt nagenieten van uw zomerse vakantie in Thailand.
Wat kan ik verwachten
FAST TRACK SERVICE - Supersnel door Bangkok Suvarnabhumi Airport immigratie.
Voorwaarden
VIP transfer service, nabij uw Arrival Gate naar het Green Wood Travel Suvarnabhumi Airport meeting point.
Onze persoonlijke Zorg & Attentie.
Visumkosten.
Transfers van Suvarnabhumi Airport naar bestemmingen in Thailand.
Opmerkingen:
  • Het elektrische wagen (niet inclusief) geldt niet voor aankomst bij de bus gate, binnenlandse vluchten en bij vertrek.

  • Reviews
    Populaire Green Wood Travel tours