Homepage > Chiangmai Tours > Chiangmai Tours Details
Gouden Driehoek & Chiang Rai Laagste prijs: ฿ 2,050.00          Add to planner
Tour details
฿ 2,050.00
Duration: 1 day (07.00-19.30)
Een compacte tour naar de omgeving van het roemruchte drielandenpunt, Thailand - Birma - Laos. De naam van de Gouden Driehoek is onlosmakelijk verbonden met de papaverteelt en de handel in opium en heroïne.

Vroeg vertrek naar de meest noordelijke provincie Chiang Rai met de gelijknamige hoofdstad. We rijden door een heuvelachtig landschap vol natuurschoon, groene wouden en pittoreske dorpjes. Onderweg bezoeken we in de ochtend de `Mae Kachan Natural Hot Springs,` een verzameling marktkramen en een kuil in de grond met zeer heet water waarin omstanders eieren koken.

We vervolgen de weg naar de stad Chiang Rai en we stoppen bij Wat Rong Khun - De Witte Tempel. Waarschijnlijk heeft u veel tempels gezien in Thailand maar deze is werkelijk uniek. De buitenkant is compleet wit, het is een meesterwerk waar nog steeds aan gewerkt wordt! Onze volgende bestemming is Chiang Saen, een oude maar levendige stad. Deze ligt fraai aan de Mekong Rivier, die de grens vormt tussen Thailand en Laos. Tot in de dertiende eeuw was dit de hoofdstad van het eerste Thaise koninkrijk.
Met de privé tour bezoeken we extra de dorpen van de Akha en Yao bergstammen. Een bezoek aan de dorpen is niet mogelijk vanwege te weinig tijd tijdens de join-in tour.
Optioneel is een bezoek aan de Langnekken in het dorp Mae Chan. Omdat deze stam illegaal in Thailand verblijft, is niet duidelijk of en wanneer ze hun dorp moeten verlaten.

Na de lokale lunch in een lokaal restaurant vervolgen we onze tocht naar het beroemde drielandenpunt. Hier vandaan heeft u een spectaculair uitzicht over de drie landen en de machtige Mekong rivier. We gaan hier aan boord van een rivierboot en varen naar een eilandje in de rivier; een bijzondere belevenis. De levendige grensplaats met Myanmar Mae Sai, is de volgende stop. Dit is het meest noordelijke punt van Thailand en een goede plek om wat Birmese souvenirs in te kopen. Terug naar Chiang Mai, waar u rond 19.30 uur weer in uw hotel wordt afgezet.
Wat kan ik verwachten
Een lange dag met een minibus van Chiang Mai naar Chiang Rai maar met veel hoogtepunten en route.
Route
Voorwaarden
Vermelde maaltijden.
Vermelde entreegelden.
Omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Chiang Mai hotels).
Korte boottrip over de Mekong rivier.
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving.
Begeleiding door lokale Engelssprekende Thaise gids.
Overige maaltijden, fris- alcoholische drankjes.
Persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
Visumkosten.
Transfers van/naar niet centraal gelegen Chiang Mai hotels.
Entreegeld voor het langnekdorp in Mae Chan 400THB pp.
Opmerkingen:
 • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen.
 • Het is een lange excursie dag van Chiang Mai naar Chiangrai. Stel u daarop in.
 • Neem uw paspoort mee als u Laos wilt bezoeken. De grens is niet altijd geopend voor toeristen.
 • Deze dagtocht vindt plaats op basis van `join-in`. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag.
 • Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
 • Green Wood Travel ook deze dagtocht privé voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u.

 • Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.
  Reviews
  Populaire Green Wood Travel tours