Homepage > Surat thani Tours > Surat thani Tours Details
Khao Sok Ratchaprapha Drijvend Resort - 2 dagen Laagste prijs: ฿ 9,500.00          Add to planner
Tour details
฿ 9,500.00
Duration: 2 days / 1 night(s)
Een paar dagen in Khao Sok zorgen er al voor dat de meeste bezoekers met een gevoel van verliefdheid vertrekken. Dit unieke natuurgebied heeft zoveel te bieden, qua rust en schoonheid, maar ook qua plezier. Dit is Thailand op haar mooist en best. In deze twee dagen geniet u van uitgestrekte natuur, het tropische regenwoud, van het indrukwekkend Cheow Lan Lake vol rotsen en kalksteenpieken.
U verblijft op een van de mooiste locaties in Khao Sok, aan het meer, in een drijvende bungalow, van alle gemakken voorzien, met een eigen terras en een kajak voor de deur. Het is hier rustig, veilig, schoon en mooi. Alhoewel er maar 18 drijvende bungalows zijn, zijn ze ruim genoeg om gezinnen of vriendengroepen te herbergen.
Ronduit spectaculair is het unieke zwembad, dat op het meer drijft. En niemand hoeft zich hier te vervelen. De natuur biedt duurzaam verantwoorde uitstapjes naar watervallen en grotten, u gaat op zoek naar het meest adembenemende uitzicht over het meer en de omgeving.

Wat moet u weten? Er is geen internet op en rond het meer. Uit recent onderzoek blijkt dat mensen een of meerdere dagen zonder internet kunnen, als de omgeving waar zij zijn maar boeiend genoeg is. Check! Er is `s avonds en `s nachts airconditioning in de bungalows. Maaltijden en vervoer zijn inbegrepen. Wij boeken Deluxe bungalows voor u, deze zijn geschikt voor 2 tot 5 personen.

Dit resort is eco-vriendelijk. Er wordt zoveel mogelijk met mensen uit de omgeving gewerkt en landbouwproducten komen uit de nabije omgeving. Bij het vervoer wordt het milieu maximaal beschermd.

Wat kan ik verwachten
Unieke ervaring in de Thaise natuur en slapen op het water.
Reisroute
Dag 1: Uitzichtpunten, waterval, kajakken en boottocht in Khao Sok.

U wordt opgehaald op het vliegveld, treinstation of uw hotel in Surat Thani stad (vertrek shuttle 8.30 uur, 9.45 uur en 13.00 uur) en op verzoek vanaf een andere bestemming. Boot naar het resort. Let op: de gratis boten gaan tot 15 uur. Vanaf 18 uur mogen boten niet meer uitvaren..

Het programma kan enigszins afwijken (vanwege het weer) maar u bezoekt een 'saddle dam' bij het waterreservoir en Sam Klur Rocks Viewpoint. Een bijzondere ervaring is de boottocht op het meer. Het enorme meer, dat door de lokale bevolking nog altijd Cheow Lan Meer wordt genoemd, is ontstaan toen in 1982 de Raja Phraba Dam werd aangelegd om elektriciteit op te wekken. Het gevolg is een landschap dat veel bezoekers van de ene in de andere verbazing doet vallen.

Bezoek aan het panoramische Guilin Noi, met de drie indrukwekkende rotspieken. Het iconische plaatje van Khao Sok. Dit mag u niet missen!

Niet minder spectaculair is de eenvoudige klim naar het Tarzan Viewpoint. Nog net niet met kapmessen, gaan we op pad door de jungle, op weg naar het mooiste uitzicht op het regenwoud. En als we zeggen mooiste, dan bedoelen we mooiste! Camera's niet vergeten!!

Probeert u zich voor te stellen hoe in dit gebied de krachten van moeder natuur ooit het massieve rotsgesteente boven het water uit drukte!

Een andere optie is de Pad Sian Waterval. Wie hier naar toe gaat moet vooral zijn zwembroek niet vergeten.


Meals: Lunch, Dine

Transfer: minibus, boot

Hotel: The 500 Rai Floating Resort
Dag 2: Ochtend Safari.

Er is volop ruimte te genieten van de omgeving waarin u verblijft. Het drijvende zwembad zal een ongekend sterke aantrekkingskracht op u (en uw kinderen) hebben. Ook een kajak voor de deur nodigt uit. Elke bungalow heeft voldoende reddingsvesten, zodat jong en oud mee kunnen doen.

Na het heerlijke wakker worden op het meer gaat u op ochtend 'mist' safari per boot. Zodra de zon op is, gaat u op pad met de longtailboat. Langzaam komt het leven op gang. Een visser haalt wat netten binnen, makaken zijn de jonkies aan het voeren. Met wat geluk komt er een adelaar over of zien we hoe een neushoornvogel aan zijn nest werkt. Na het ontbijt wordt u per boot en gedeelde minibus naar uw volgende bestemming gebracht.

Na het ontbijt wordt u per boot en gedeelde minibus naar uw volgende bestemming gebracht.
 


Meals: Ontbijt,

Transfer: boot, minibus
Voorwaarden
alle vermelde maaltijden
entreegelden en omschreven transfers
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving
onder begeleiding van een lokale Engelssprekende gids
Vervoer als omschreven per lokale gedeelde minibus en diverse open boten van en naar Surat Thani (vliegveld/ treinstation of centraal gelegen hotels in Surat Thani stad)
overige maaltijden
overige transfers
entree Nationaal Park Prakarang Cave
fris en alcoholische drankjes
persoonlijke uitgaven
trein- of vliegtickets
bagage afhandeling en facultatieve excursies.
Populaire Green Wood Travel tours