Homepage > Surat thani Tours > Surat thani Tours Details
Khao Sok Ratchaprapha Drijvend Resort - 3 dagen Laagste prijs: ฿ 14,900.00          Add to planner
Tour details
฿ 14,900.00
Duration: 3 days / 2 night(s)
Het uitzicht is al genoeg om drie dagen lang te genieten van de rust en de omgeving. Af en toe even zwemmen (in dit bijzondere drijvende zwembad) of een tochtje maken met de kajak. En alhoewel u die tijd volop heeft, krijgt u ook nog eens veel van de omgeving te zien. Want die mag er zijn: Thailands nationale trots: Khao Sok National park.

U verblijft op een van de mooiste locaties in Khao Sok, aan het meer, in een drijvende bungalow, van alle gemakken voorzien, met een eigen terras en een kajak voor de deur. Het is hier rustig, veilig, schoon en mooi. Alhoewel er maar 18 drijvende bungalows zijn, zijn ze ruim genoeg om gezinnen of vriendengroepen te herbergen.

Bijzondere troef is het unieke zwembad, dat op het meer drijft. Niemand krijgt de kans zich hier te vervelen. De natuur biedt duurzaam verantwoorde uitstapjes naar watervallen en grotten, u gaat op zoek naar bijzondere vogels en bezoekt de plek die een adembenemend uitzicht over het meer en de omgeving biedt.NIEUW ! Exclusief Green Wood Travel Khao Sok drijvend resort.
FLORA & FAUNA BEPAALT DEZE ECO TOUR !

Wat moet u weten? Er is geen internet op en rond het meer. Er is `s avonds en `s nachts airconditioning in de bungalows. Maaltijden en vervoer zijn inbegrepen. Wij boeken Deluxe bungalows voor u, deze zijn geschikt voor 2 tot 5 personen.

Dit resort is eco-vriendelijk. Er wordt zoveel mogelijk met mensen uit de omgeving gewerkt en landbouwproducten komen uit de nabije omgeving. Bij het vervoer wordt het milieu maximaal beschermd.

Wat kan ik verwachten
Geniet in alle rust op het water van de Thaise natuur.
Reisroute
Dag 1: Uitzichtpunten, waterval, kajakken en boottocht in Khao Sok.

U wordt opgehaald op het vliegveld, treinstation of uw hotel in Surat Thani stad (vertrek shuttle 8.30 uur, 9.45 uur en 13.00 uur) en op verzoek vanaf een andere bestemming. Boot naar het resort. Let op: de gratis boten gaan tot 15 uur. Vanaf 18 uur mogen boten niet meer uitvaren.

Het programma kan enigszins afwijken (vanwege het weer) maar u bezoekt een 'saddle dam' bij het waterreservoir en Sam Klur Rocks Viewpoint. Een bijzondere ervaring is de boottocht op het enorme meer, dat door de lokale bevolking nog altijd Cheow Lan Meer wordt genoemd, is ontstaan toen in 1982 de Raja Phraba Dam werd aangelegd om elektriciteit op te wekken. Het gevolg is een landschap dat veel bezoekers van de ene in de andere verbazing doet vallen.

Er is volop ruimte te genieten van de omgeving waarin u verblijft. Het drijvende zwembad zal een ongekend sterke aantrekkingskracht op u (en uw kinderen) hebben. Ook een kajak voor de deur nodigt uit. Elke bungalow heeft voldoende reddingsvesten, zodat jong en oud mee kunnen doen.


Meals: Lunch, Diner

Transfer: Minibus, Boot

Hotel: The 500 Rai Floating Resort
Dag 2: Wildlife, grotten, trekking? Kajakken, zwemmen.

Bezoek aan het panoramische Guilin Noi, met de drie indrukwekkende rotspieken. Het iconische plaatje van Khao Sok. Dit mag u niet missen!

Niet minder spectaculair is de eenvoudige klim naar het Tarzan Viewpoint. Probeert u zich voor te stellen hoe in dit gebied de krachten van moeder natuur ooit het massieve rotsgesteente boven het water uit drukte. Nog net niet met kapmessen, gaan we op pad door de jungle, op weg naar het mooiste uitzicht op het regenwoud. En als we zeggen mooiste, dan bedoelen we mooiste! Camera's niet vergeten!!

Ook een mogelijkheid: de Pad Sian Waterval. Wie hier naar toe gaat moet vooral zijn zwembroek niet vergeten.

U maakt een Wildlife Santuary Safari waarin u een bijzondere grot in de Coral Cave gaat onderzoeken (10 duizend jaar oud, kinderen zijn gek op deze spannende maar ook leuke trip waarin u met een bamboevlot naar de grot vaart).

Een andere optie is de Nam Talu Cave Trekking. Dwars door de jungle, voorbij riviertjes, vlinders en zeldzame vogels, trekt u diep Khao Sok in, op weg naar Nam Talu. Daar zetten we onze hoofdlampen op en gaan we de grot in. Hier gaan we nat worden, als we door de zogenaamde watergrot het donkerste wonderlijke innerlijk van de grot bereiken. (Deze tour kan alleen in het droge seizoen gemaakt worden.)

En altijd lonkt dat heerlijke zwembad midden op het meer. Zwemmen was nog nooit zo leuk! En het uitzicht gaat u niet meer vergeten.


Meals: Ontbijt, Lunch, Diner

Hotel: The 500 Rai Resort
Dag 3: Ochtend Safari.

Na het heerlijke wakker worden op het meer gaat u op ochtend 'mist' safari per boot. Zodra de zon op is, gaat u op pad met de longtailboat. Langzaam komt het leven op gang. Een visser haalt wat netten binnen, makaken zijn de jonkies aan het voeren. Met wat geluk komt er een adelaar over of zien we hoe een neushoornvogel aan zijn nest werkt.

Na het ontbijt wordt u per boot en gedeelde minibus naar uw volgende bestemming gebracht.


Meals: Ontbijt

Transfer: Boot, Minibus
Voorwaarden
alle vermelde maaltijden
entreegelden en omschreven transfers
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving
onder begeleiding van een lokale Engelssprekende gids
Vervoer als omschreven per lokale gedeelde minibus en diverse open boten van en naar Surat Thani (vliegveld/ treinstation of centraal gelegen hotels in Surat Thani stad)
overige maaltijden
overige transfers
entree Nationaal Park Prakarang Cave
fris en alcoholische drankjes
persoonlijke uitgaven
trein- of vliegtickets
bagage afhandeling en facultatieve excursies.
Populaire Green Wood Travel tours