Homepage > Koh tao Tours > Koh tao Tours Details
Nachtvissen in de tropen Laagste prijs: ฿ 1,750.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,750.00
Duration: 17.00-24.00
Een avond op zee in de tropen is een echte belevenis. De temperatuur is aangenaam en de vissen bijten ook `s avonds.

Om 20.00 uur `s avonds wordt u opgehaald bij uw hotel en naar de boot gebracht.
Als we tegen 20.30 de oceaan opvaren kunt u eerst genieten van een heerlijk Thais diner terwijl de ervaren kapitein naar de beste vis stekken koerst. Alle apparatuur om te vissen is aan boord dus nu is het wachten tot ze bijten.
Het blijft altijd spannend en onvoorspelbaar wat u vanavond gaat binnenhalen maar afgezien daarvan is de hele sfeer van een tropennacht op de oceaan al de moeite waard om een keer mee te maken.

Rond middernacht meren we weer af bij de pier en wordt u teruggebracht naar uw hotel.
Voorwaarden
alle vermelde maaltijden, vers fruit, frisdrank en drinkwater, entreegelden voor het nationale park en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Koh Tao hotels)
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving, zwemvesten, uitgebreid visgerei en aas en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids
Vervoer per open lokale taxi en open boot
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
overige maaltijden, alcoholische drankjes, transfers van niet centraal gelegen Koh Tao hotels, persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
Opmerkingen:
Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen muggen
Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek en een goed humeur.
Green Wood Travel ook deze dagtocht priv?? voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!
* Deze dagtocht vindt plaats op basis van `join-in`. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een priv??-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.

Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen Verzekeringen af te sluiten in Belgi?? of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azi?? afsluiten.
Populaire Green Wood Travel tours