Homepage > Koh tao Tours > Koh tao Tours Details
Kookcursus op Koh Tao Laagste prijs: ฿ 1,750.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,750.00
Duration: 09.30, 14.30
Thais eten is liefde voor het leven. Wie eenmaal van een paar gerechten heeft gesmikkeld, is voorgoed verloren. De combinatie van pittig, zuur en zoet smaakt meestal alleen nog naar meer. Hoe leuk is het dan niet om -eenmaal thuis- je vrienden of familie een echte Thaise maaltijd voor te kunnen toveren? Hoe dat moet leer je op Koh Tao van de enthousiaste kok Joy, een naam is zelden beter gekozen.

De jonge Joy hielp haar moeder al met het maken van ontbijtjes die bij het lokale busstation in Chumpon werden verkocht. Een paar jaar later had ze haar eigen straattentje met noedelsoep. Een voorgenomen carrière in de journalistiek hield ze voor gezien toen ze merkte dat haar eten in de smaak viel. Van het een kwam het ander; van kok in een restaurant, naar kok en crew op een jacht, tot zelf desserts maken. Waar het toe heeft geleid weten we: een kookschool op Koh Tao.

De lessen beginnen om 9.30 of 14.30 uur en duren drie uur. Er kan worden gekozen voor een menu dat bestaat uit drie succesvolle en bekende Thaise gerechten. Na afloop weet je dus precies hoe je zelf Massaman Curry, loempia`s of Thaise kippensoep (Tom Kha Gai) moet maken. Om iedereen genoeg aandacht te kunnen geven, bestaat een klas uit maximaal vier personen.
Wat kan ik verwachten
Thailand is de culinaire keuken van de wereld en waar kan je beter leren koken dan op een bounty eiland?
Voorwaarden
Uw eigen klaargemaakte heerlijke snacks en gerechten.
Cursus door een professionele Engelssprekende Thaise kok.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Transfers van/naar hotels.
Persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
Overige maaltijden. fris en alcoholische drankjes,
Opmerkingen:
  • Heeft u een (voedsel)allergie of eet u vegetarisch? Geef dit dan op bij uw boeking.
  • Deze kookcursus is geschikt voor kinderen vanaf 11 jaar.

  • Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.
    Reviews
    Populaire Green Wood Travel tours