Homepage > Nakhon si thammarat Tours > Nakhon si thammarat Tours Details
Roze dolfijnen dierenwelzijn en milieu Laagste prijs: ฿ 1,550.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,550.00
Duration: 1 day (08.30-16.00)
In het rustige plaatsje Khanom in de onontdekte provincie Nakhon Si Thammarat vertrekt deze opmerkelijke tour. Tijdens deze boottocht heeft u namelijk de kans om de zeer zeldzame roze dolfijn te spotten. En een gedeelte van de opbrengst gaat naar een duurzaam conserveringsproject van de zeebodem.

Rond 08.00 wordt u opgehaald voor een dag vol avontuur. Vanaf de Koh Rat pier stapt u op een lokale langstaart vissersboot en geniet u van de authentieke taferelen van de vissers die voorbij glijden. We arriveren bij een prachtig archipel met elf eilandjes die uit de zee oprijzen. Dit gebied wordt `Moo Koh Thalay Tai` genoemd oftewel de eilanden van de Zuidelijke zee.
Hierna koersen we naar Lak Sor baai en Tham eiland, bekend vanwege het grote aantal dolfijnen dat hier huisvest. Hier is de kans ook groot dat u het zeldzame roze exemplaar zult zien.

De volgende stop is het eilandje `Nui Nok`. Op dit kleine eilandje is meer dan 100 jaar geleden een zoetwaterbron gevonden. Terwijl u het water kunt proeven wordt u op de hoogte gebracht van de legende over deze bron. Ervaar de perfect gecreëerde harmonie in de natuur. En als roze dolfijnen nog niet genoeg zijn, wat dacht u van zwemmende wilde zwijnen en aapjes? Verbaasd jezelf door hun zwemvaardigheden van deze wilde dieren in hun eigen natuurlijke omgeving. Volg de instructies van de gids op terwijl u de apen en wilde zwijnen aan het spotten bent.

Lunchtijd op het strand van het vasteland aan de Golf van Thailand en er is altijd de mogelijkheid om te zwemmen. Tijdens de lunch kunt u genieten van vers fruit van het seizoen.

Na de lunch is het ontspannen in een natuurlijke Vis Spa in de stroom van de Cho waterval. De visjes knabbelen de dode huidcellen van uw voeten. Het kietelt vreselijk. Dan op avontuur naar de prachtigste grot van Khanom, genaamd de Khao Wang Tong. Bewonder de prachtige stalagmieten en stalactieten in elke hoek van de grot.

Met een voldaan gevoel keren we weer terug naar het hotel. Door deel te nemen aan deze tour draagt u bij aan het welzijn van het onderwaterleven in Nakhon Si Thammarat. Samen maken we het verschil voor de toekomst.

Wat kan ik verwachten
Wat wil je nog meer dan Roze Dolfijnen Spotten?
Voorwaarden
Vermelde lokale lunch, vers fruit en drinkwater.
Omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Khanom district hotels).
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving incl. zwemvesten.
Begeleidt door een lokale Engelssprekende gids.
Vervoer per airconditioned minibus of lokale open taxi en diverse open langstaart boten.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Overige maaltijden, fris- en alcoholische drankjes.
Transfers van andere Nakhorn Si Thammarat hotels.
Persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
Opmerkingen:
  • Deze tour vertrekt alleen van januari t/m november met een minimum van vier personen.
  • Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecrème en zonnebril.
  • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, getijden, sluiting Marine National Park of waterwegen etc. kunnen routes (zwemplekken) soms worden aangepast of veranderd.
  • We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig.
  • Deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.

  • Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.
    Populaire Green Wood Travel tours