Homepage > Nakhon si thammarat Tours > Nakhon si thammarat Tours Details
Roze dolfijnen dierenwelzijn en milieu Laagste prijs: ฿ 1,450.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,450.00
Duration: 1 day (08.30-16.00)
In het rustige plaatsje Khanom in de onontdekte provincie Nakhon Si Thammarat vertrekt deze opmerkelijke tour. Tijdens deze boottocht heeft u namelijk de kans om de zeer zeldzame roze dolfijn te spotten. En neemt u deel in een duurzaam conserveringsproject van de zeebodem.

Rond 08.30 wordt u opgehaald voor een dag vol avontuur. Vanaf de pier stapt u op een lokale vissersboot en geniet u van de authentieke taferelen van de vissers die voorbij glijden. We arriveren bij een prachtig archipel met elf eilandjes die uit de zee oprijzen. Dit gebied wordt `Moo Koh Thalay Tai` genoemd oftewel de eilanden van de Zuidelijke zee.
Hierna koersen we naar `Taled Bay`, bekend vanwege het grote aantal dolfijnen dat hier huisvest. Bekijk ze van dichtbij terwijl u met een kajak om het eiland peddelt. Hier is de kans ook zeer groot dat u het zeldzame roze exemplaar zult zien.

De volgende stop is het eilandje `Nui Nok`. Op dit kleine eilandje is meer dan 100 jaar geleden een zoetwaterbron gevonden. Terwijl u het water kunt proeven wordt u op de hoogte gebracht van de legende over deze bron.

Lunchtijd op het strand van een onbewoond eiland midden in de Golf van Thailand en volop mogelijkheden om te zwemmen en te kajakken rond het eilandje. Tijdens de lunch kunt u genieten van vers fruit van het seizoen.

Hierna is het de tijd om met een `hands-on` mentaliteit mee te helpen aan een conserveringsproject. We gaan actief rondom Koh Tham eiland mangroven boompjes en zeeplanten aanplanten. Hierdoor krijgen de zeedieren meer mogelijkheden om eieren te leggen. En tevens is het een belangrijke voedselbron voor verschillende zeedieren.

Met een voldaan gevoel keren we weer terug naar de visserspier, waar de chauffeur al wacht om u af te zetten bij uw hotel. Neem deel aan deze tour en draag bij aan het welzijn van het onderwaterleven in Nakhon Si Thammarat.

Samen maken we het verschil voor de toekomst!

Wat kan ik verwachten
Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecrème en zonnebril.
Voorwaarden
Alle vermelde maaltijden, vers fruit, drinkwater.
Omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Khanom district hotels).
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving incl. zwemvesten.
Begeleidt door een lokale Engelssprekende gids.
Vervoer per airconditioned minibus of lokale open taxi en diverse open boten.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes.
Transfers van andere Nakhorn Si Thammarat hotels.
Persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
Opmerkingen:
- Deze tour vertrekt alleen van januari t/m november met een minimum van vier personen.
- Door plaatselijke omstandigheden, het weer, getijden, sluiting Marine National Park of waterwegen etc. kunnen routes (zwemplekken) soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. Deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
- Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.
Populaire Green Wood Travel tours