Chiang Dao Nest 1Prijs vanaf
0
+ ontbijt
Prijzen & info

Hotel foto's:

Chiang Dao Nest 1 chiang mai voordeelprijsChiang Dao Nest 1 midden in de natuurChiang Dao Nest 1 midden in de natuurChiang Dao Nest 1 midden in de natuurChiang Dao Nest 1 chiang mai voordeelprijsChiang Dao Nest 1 chiang mai voordeelprijsChiang Dao Nest 1 midden in de natuurChiang Dao Nest 1 midden in de natuurChiang Dao Nest 1 chiang mai voordeelprijsChiang Dao Nest 1 chiang mai voordeelprijsChiang Dao Nest 1 midden in de natuurChiang Dao Nest 1 midden in de natuurChiang Dao Nest 1 chiang mai voordeelprijsChiang Dao Nest 1 chiang mai voordeelprijsChiang Dao Nest 1 midden in de natuurChiang Dao Nest 1 midden in de natuurChiang Dao Nest 1 chiang mai voordeelprijsChiang Dao Nest 1 midden in de natuurChiang Dao Nest 1 midden in de natuurChiang Dao Nest 1 midden in de natuur


Locatie: Chiang Dao

Officiële website

 • Geschikt voor families
 • Familiekamer
 • Rustige locatie
 • Gratis Internet Wifi

 • Hotel categorie info.


  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
  Chiang Dao Nest 1 Resort ligt in een vallei en wordt aan drie kanten omgeven door de bergen van het Noorden van Thailand. Het is een klein eenvoudig resort met maar 14 cottages. De luxe die u hier ervaart komt van de prachtige omgeving. Chiang Dao Nest probeert op te gaan in die natuur en deze zo min mogelijk te verstoren. Wel is er een klein zwembad (al zeggen de uitbaters van Chiang Dao Nest er zelf altijd meteen bij dat het soms best fris is om te zwemmen in dit berggebied, maar het kan dus wel!).
  Accommodatie: natuurlijke cottages, veelal van bamboe, geschikt voor twee personen of grotere, speciaal voor families. De accommodatie is eenvoudig, maar alle cottages hebben een badkamer met douche. Gratis internet in de meeste cottages. Wilt u per se internet, geef dit dan bij de boeking aan!
  Faciliteiten: klein zwembad. Opvallend: lokaal bekend Europees Gourmet Restaurant, gerund door chef Wicha, die in Engeland als kok is opgeleid. Het is haar ambitie om heerlijk te koken in een omgeving die verder zeer ontspannen is, u mag dus gewoon casual aanschuiven. Verder: Thai Massage Cabin en Thai-style Lounging Sala. Dichtbij het begin van verschillende hiking-trails.
  Locatie: dicht bij het dorpje Chiang Dao, dat omgeven wordt door rijstvelden en bergen. Het ligt ongeveer 80 kilometer ten noorden van Chiang Mai. In de nabije omgeving kunt u fietsen, er zijn grotten en tempels, zoals op ongeveer 1 kilometer de Wat Tham Pha Phlong. Ook dichtbij: het Nationale Park, Chiang Dao Wildlife Sanctuary.

  Opmerkingen...: Er bestaat van dezelfde familie ook een Chiang Dao Nest 2, maar dat ligt op een andere locatie, ongeveer een halve kilometer verderop.

  Room Type Informatie:

  Double or Twin Cabin
  Eenvoudige bungalow met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Met veranda waar u buiten kunt zitten. Verder met airconditioning, ventilator, kluisje (ook voor laptops), ramen beschermd met gaas tegen de muggen. Badkamer met douche. Niet rokers kamers beschikbaar.
  Big Double Cabin
  Eenvoudige Big Double Cabin bungalow met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Met veranda waar u buiten kunt zitten. Verder met airconditioning, ventilator, kluisje (ook voor laptops), ramen beschermd met gaas tegen de muggen, koffie- en theezetfaciliteiten, koelkast. Badkamer met douche. Niet rokers kamers beschikbaar.
  Family Cabin
  Ruimere Family Cabin bungalow met twee tweepersoonsbedden of in plaats van een tweede tweepersoonsbed twee eenpersoonsbedden. Met veranda waar u buiten kunt zitten. Verder met airconditioning, ventilator, kluisje (ook voor laptops), ramen beschermd met gaas tegen de muggen. Badkamer met douche. Niet rokers kamers beschikbaar. Geschikt voor 4 personen.

  Chiang Dao Nest 1 Recensies

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.
  • Prijsgarantie!
  • LAAGSTE prijsgarantie HOTELS
  • Ontbijt inclusief
  • GRATIS annuleren
  • Geen verborgen kosten
  • Natuurrampen? Wij bieden echte zekerheid, 24 uur bereikbaar
  • * prijsgarantie-condities

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Azalea Village

  Het uitzicht vanuit uw ligstoel aan het zwembad op de bergen is onbetaalbaar. Azalea is een rustig resort en ligt in een mooie tuin, in een prachtige

  Vanaf:
  Chiang Dao Nest 1

  Chiang Dao Nest 1 Resort ligt in een vallei en wordt aan drie kanten omgeven door de bergen van het Noorden van Thailand. Het is een klein eenvoudig r