Prive minibus huur met chauffeur (Deluxe)

Tourcode:S0002
Datum: Dagelijks
Tijd: 07.00
Category: Minibushuur (met chauffeur)
Algemene waardering: 4.4 uit of 5 beoordelingen. 210 eerlijke recensies. Lees Recensie
Ontdek Thailand comfortabel per privé minibus met privé chauffeur.

Stelt u zich voor: u reist met z'n tweetjes of met uw eigen gezin/vrienden (maximaal 7 personen) in een comfortabele en airconditioned minibus door Thailand. U bent helemaal vrij om te gaan en staan waar u wilt, zonder zorgen over het Thaise verkeer en de Thaise rijstijl.
VOORDEEL ! Geboekt via Green Wood Travel reist u PRIVE voordelig met chauffeur door zonnig Amazing Thailand. BOEK TIJDIG !
Uw eigen en ervaren chauffeur brengt u veilig door dit indrukwekkende land. Hij stopt overal waar u maar wilt, zo lang als u wilt. Dat kan met de prive-chauffeur van Green Wood Travel. En ook nog voor een verrassend lage prijs, slechts 2250 THB per dag per minibus voor een ongelimiteerd aantal kilometers.

Suggesties? Ontdek Noord-Thailand of de Isaan, het Noordoosten van Thailand. Hier komen nog weinig toeristen. Of u wilt luxe en comfortabel genieten van uw eigen ontdekkingsreis langs de bekende bezienswaardigheden zoals Kanchanaburi & The River Kwai, Ayutthaya, Nan, Sukhothai, of Chiang Mai en Chiang Rai.

Laat de chauffeur richting zuiden koersen, naar Hua Hin, Chumphon, Surat Thani, Phuket en Krabi of langs de vele nationale (natuur)parken.

MINIBUS HUUR MET CHAUFFEUR EN/OF GIDSKlassePrijs per dag

 • EXCL. BRANDSTOF - GEEN GIDS SERVICE - GEEN ENGELS
 • Deluxe2.250 THB*

 • EXCL. BRANDSTOF - CHAUFFEUR/GIDS SERVICE - ENGELSSPREKEND
 • Deluxe3.900 THB*

 • EXCL. BRANDSTOF - CHAUFFEUR & APARTE GIDS SERVICE - ENGELSSPREKEND
 • Deluxe3.500 THB*


  Op uw verzoek maken onze Green Wood Travel tour-coördinatoren voor u gratis een unieke Vakantie op Wielen.  Optionele Tours:

  Kinderzitje voor kind tussen 1 - 5 jaar
  Op veler verzoek, nu dan ook in Thailand veilig de weg op met het Green Wood Travel kinderzitje! Een primeur onder de Thaise reisorganisaties
  Opmerkingen:
 • Onze chauffeurs spreken doorgaans geen of weinig Engels en zijn geen gids.
 • Geeft u de voorkeur aan een Engelssprekende chauffeur/gids aan boord, dan is dat geen probleem. U betaalt slechts THB 500 per dag extra, iets minder dan 13 euro.
 • En voor 1250 THB krijgt u een aparte en Engelssprekende gids (exclusief kosten voor gids accommodatie.)
 • Inclusief de tour: vervoer per airconditioned minibus met een Thaissprekende chauffeur.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: *prijzen zijn per dag exclusief brandstof, (0,80 euro per liter diesel) tol- en parkeergelden en alle entreegelden.
 • Accommodatie / service chauffeur = 500 THB* per dag.
 • Bij een separate gids is de gids accommodatie toeslag 1000 THB* per dag.
 • Werktijd voor chauffeur en/of gids is van 07.00 - 18.00 uur. Wilt u buiten deze tijden gebruikmaken van de diensten van de minibus met chauffeur en/of gids dan moet u dit met hem of haar overleggen.
 • Het aantal afgelegde kilometers is ongelimiteerd. Als uw reis per minibus niet eindigt in dezelfde plaats waar deze begint, betaalt u een dag extra en de brandstof voor het 'leeg terugreizen' naar Bangkok. Deze kosten berekenen we apart.
 • Recensie voor Prive minibus huur met chauffeur (Deluxe)

  Algemene waardering: 4.4 uit of 5 beoordelingen. 210 eerlijke recensies.
  Name: Henk
  Date: 09-Jan-20

  Recensie: Helemaal top. Het zijn toch afstanden en onze chauffeur Mey sprak redelijk Engels. Maar hielp vooral met bepalen wat handig was qua route. Echt een toegevoegde waarde. Maar zo'n bus is ook heel relaxed. Af en toe de ogen zicht en je bent er zo.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Wim Snoek
  Date: 02-Jan-20

  Recensie: De beste manier om door Thailand te reizen. Het verkeer is chaotisch en ik was blij dat we niet zelf zijn gaan rijden met een huurauto. Onze chauffeur Mr. Kit heeft fantastisch voor ons gezorgd en dacht altijd mee om weer iets bijzonders te bezoeken zoals als de Lawa grotten niet ver van de jungle rafts.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Frits Dreesman
  Date: 25-Dec-19

  Recensie: Ik wil van de gelegenheid gebruik maken om de dienstverlening van Mai, onze gids de eerste paar dagen, onder jullie aandacht te brengen. Hij is een bijzonder vriendelijke en behulpzame man die rekening houdt met de gasten die hij op dat moment heeft en zich hieraan snel aanpast. Tijdens de langere ritten is hij zeer onderhoudend en wijst steeds op zaken die de moeite waard zijn. Ondanks zijn beperkte kennis van de Engelse taal weet hij er toch iedere keer een leuk of interessant verhaal van de maken. De manier van rijden in Thailand is voor ons Nederlanders wat vreemd maar bij Mai hebben we ons nooit onveilig gevoeld. Dat kunnen we bijvoorbeeld niet zeggen van de diverse ritten met een taxi. Kortom een goeie kerel waar je als Green Wood je klanten met een gerust hart aan kunt toevertrouwen.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Karin Boogaart
  Date: 19-Dec-19

  Recensie:  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Loes Stins
  Date: 13-Dec-19

  Recensie: Hebben een week lang minibus voor 6 personen gehuurd met chauffeur. Onze chauffeur Mannas was echt geweldig. Hij bracht ons overal waar wij maar naar toe wilden gaan. Niks was teveel voor hem, echt super.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  LEES MEER RECENSIES

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  2250 Baht
  Prive minibus huur met chauffeur (Deluxe)

  Ontdek Thailand comfortabel per privé minibus met privé chauffeur.
  Stelt u voor: u reist met z'n tweetjes of met uw eigen gezin/vrienden (maximaal 7 personen) in een comf

  Vanaf:
  3500 Baht
  Minibus huur met chauffeur en Engelssprekende gids

  Ontdek Thailand comfortabel per privé minibus met chauffeur en aparte gids service. Het is echt Vakantie op Wielen.
  Stelt u voor: u reist met z'n tweetjes of met uw eigen