PRIVE - Hua Hin reisbutler

Tourcode:0605
Datum: Zaterdag
Tijd: 11.00 - 20.30
Category: StadstourReisbutlerDuurzaam
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
PRIVE dagtour door ongezien Hua Hin. Afwisselende tocht op zaterdagen met een echte rommelmarkt, een kunstenaarsdorp, tempels, fraaie natuur en een tocht door de ananasvelden. VERNIEUWD !
Exclusieve Green Wood Travel privé reis.
PERSOONLIJKE VOORKEUR BEPAALT DEZE REIS !


De reisbutlers van Green Wood Travel zijn lokale Nederlandssprekende gidsen (en zoals in Hua Hin met een gidsen duo, in het Nederlands en het Engels) die u niet alleen veel kunnen laten zien, maar ook heel veel kunnen vertellen over de locaties die u bezoekt en over Thailand en de Thai in het algemeen.

Zo ongeveer halverwege de 19e eeuw vestigen zich wat boeren langs de witte stranden en de rotsachtige kust van de Golf van Thailand. De onopvallende nederzetting komt in de belangstelling als een Thaise prins er in de buurt paleizen begint te bouwen en het gebied Hua Hin noemt. Dat valt in goede aarde bij andere leden van de koninklijke familie en de functie van Hua Hin als zomerverblijf is geboren. Nadat er een spoorlijn tussen Hua Hin en Bangkok is aangelegd wordt Hua Hin Thailands eerste echte badplaats, populair bij de Thaise elite en inmiddels bij iedereen.

Rond elf uur vertrekken we per auto of (mini)van uit Cha-am of Hua Hin richting een sfeervolle kunstenaarsdorp dat ten westen van Hua Hin in de heuvels ligt. Hierna bezoeken we de zeer bekende tempel Huay Monkol. Opvallend is dat de tempel niet voor Boeddha is gebouwd maar ter ere van een beroemde heilig verklaarde monnik die vierhonderd jaar geleden in Zuid Thailand woonde. Omdat we een afwisselende tour hebben beloofd rijden we vervolgens door de ananasvelden om even te laten zien dat de flinke vrucht echt aan een plant groeit en niet aan een boom.

We gaan richting Pranburi, richting de kust. We stoppen bij een prachtig mangrove bos waar we een korte wandeltocht maken (van ongeveer een kilometer) over vlonders die door het bos zijn gelegd. De middag is gevorderd als we aankomen bij de antiek- en rommelmarkt van Pranburi. Het is in Thailand overbodig om te zeggen dat er op deze markt ook uitgebreid kan worden gegeten. We slaan saté, loempia's, viskoekjes en andere lekkere dingen in en nemen die mee naar een door een Thai gebouwde tuin. Een menukaart heeft hij niet want hij verkoopt alleen water en bier, maar het is een leuke plek om even te zitten en onze hapjes op te eten. De kosten van het eten en de drankjes hier worden gedeeld. We lopen over de markt terug naar de auto of (mini)van, tussen acht en negen uur zijn we weer thuis.Optionele Tours:

PRIVE - Ratchaburi reisbutler
PRIVE dagtour door ongezien Ratchaburi met eeuwenoude tempels, een opvanghuis voor dieren door de voormalige koning Bhumibol geïnitieerd en een klass
PRIVE - Kaeng Krachan reisbutler - Thailand grootste natuurpark
PRIVE dagtocht die moeiteloos Thaise natuur, grotten en bijzondere tempels combineert. Van het stuwmeer van Thailands grootste natuurpark reist u naar
PRIVE - Hua Hin reisbutler - River Kwai en Kanchanaburi
PRIVÉ dagtour naar de beroemde Bridge over the river Kwai en de erebegraafplaatsen in Kanchanaburi. Met als extra's een bezoek aan de grotten van
Opmerkingen:
 • Green Wood Travel organiseert deze dagtocht PRIVÉ. U betaalt iets meer maar deze tour is op-maat gemaakt voor u !
 • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet, zonnebril en zonnecrème meenemen!)

 • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, sluiting van wegen etc. kunnen routes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de tour blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
  SURCHARGE pickup Pranburi hotels : +400 THB per person.
  SURCHARGE pickup Hua Hin hotels: +100 THB per person.
  Pickup from Cha-Am hotels: 07.30 - 17.30 hours.
  Inclusief de tour: alle vermelde entreegelden, vers fruit, drinkwater en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Cha Am hotels). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en onder begeleiding van een lokaal gidsen duo (Nederlands en Engels sprekend). Vervoer per airconditioned minibus of auto.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, transfers van andere Cha Am hotels, toeslag pickup Pranburi & Hua Hin hotels, persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor PRIVE - Hua Hin reisbutler

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Ontdek Hua Hin en Cha-Am

  Dit is een exclusieve tour die u meeneemt naar het schitterende teakhouten Marukathaiyawan Paleis (Paleis van liefde en hoop.) Een Italiaanse architect heeft het paleis ontworpen v

  Vanaf:
  Contact
  PRIVE - Hua Hin reisbutler

  PRIVE dagtour door ongezien Hua Hin. Afwisselende tocht op zaterdagen met een echte rommelmarkt, een kunstenaarsdorp, tempels, fraaie natuur en een tocht door de ananasvelden.

  Vanaf:
  Contact
  Ontdek Petchaburi

  U wordt meegenomen naar Petchaburi, een van de oudste provincies in Thailand. Ten westen van de gelijknamige stad rijzen drie heuvels boven de stad uit. Op een van deze heuvels is