Sam Roi Yod National Park - Mangrove Boot Tour

Tourcode:0610
Datum: Dagelijks
Tijd: 09.00
Category: Boottocht
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Een bezoek aan Sam Roi Yod National park is een aangename verrassing voor elke reiziger. U hoeft niet eens een groot natuurliefhebber te zijn om hier toch onder de indruk te raken. Het is een prachtig natuurgebied, waar u op deze halve dag Mangrove boot tour op een aangename en afwisselende manier veel van ziet.

U wordt om 9 uur opgehaald in uw hotel (mits centraal gelegen in Hua Hin of Cha Am) en bezoekt op weg naar het nationale park eerst een ananas plantage.

Rond half 11 bent u in het nationale park. U maakt eerst een wandeling over de fraai aangelegde houten wandelpaden langs en door het mangrovebos.

Een uurtje later stapt u op de boot om vanaf het water nog meer van de unieke mangrove bebossing en moerassen, en de kalkstenen bergen te zien. Om 13 uur is er lunch, daarna gaat u terug naar uw hotel.

Bij Khao Sam Roi Yod hoort een verhaal. Dit is wat er wordt verteld: ooit, toen dit gebied nog helemaal onder water stond, waren er allemaal kleine eilandjes. Een Chinese boot die dit water bevoer kwam tot zinken. De driehonderd mannen die het overleefde namen zochten allemaal bescherming op een eigen eiland. Zo ontstonden de eilanden met de 300 pieken.

Later, toen het water was gezakt en opgedroogd, werd het de berg met de 300 pieken. Dat is precies wat Khao (berg) Sam Roi (300) Yot (piek) betekent. Of het nou een berg is of dat het er 300 zijn, doet eigenlijk helemaal niet ter zake, wat we wel weten is dat dit een bijzonder natuurgebied is. Qua natuurschoon en met een bijzondere populatie van vooral heel veel soorten vogels.Optionele Tours:

Sam Roi Yod Nationaal Park
De tocht begint met een leuke rit naar het Nationale Park Sam Roi Yot. Onderweg wordt er gestopt bij een ananasplantage. De tocht gaat verder naar het
Opmerkingen:
Inclusief de tour: Vervoer van en naar centraal gelegen hotels in Hua Hin of Cha Am. Excursie als omschreven in de reisbeschrijving (tour per longtailboat), entreegeld Nationale park, begeleiding door een lokale Engelssprekende gids. Drinkwater, eenvoudige traditionele Thaise lunch.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
Exclusief de tour: overige maaltijden, alcoholische (fris)drankjes, persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen Verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

Recensie voor Sam Roi Yod National Park - Mangrove Boot Tour

Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
Contact
Sam Roi Yod National Park - Mangrove Boot Tour

Een bezoek aan Sam Roi Yod National park is een aangename verrassing voor elke reiziger. U hoeft niet eens een groot natuurliefhebber te zijn om hier toch onder de indruk te raken.

Vanaf:
Contact
Sam Roi Yod Nationaal Park

De tocht begint met een leuke rit naar het Nationale Park Sam Roi Yot. Onderweg wordt er gestopt bij een ananasplantage. De tocht gaat verder naar het traditionele vissersdorpje Ba