Snorkelen in paradijselijk Koh Pha-Ngan

Tourcode:0508
Datum: Maandag, Woensdag & Vrijdag
Tijd: 07.30-17.00
Category: BoottochtSnorkelen
Algemene waardering: 3.5 uit of 5 beoordelingen. 2 eerlijke recensies. Lees Recensie
Koh Pha-Ngan is een prachtig buureiland van Koh Samui, bedekt met palmbomen en ruim voorzien van koraalriffen. Het heeft u veel meer te bieden dan alleen de bekende Full Moon Party's!

's Morgens vroeg vertrek vanuit de hotelreceptie naar de pier. Per boot varen we over tropische wateren naar de Thongsala Pier op Koh Pha-Ngan. Onderweg krijgt u van de gids uitleg over het volledige dagprogramma. Na aankomst gaan we direct op verkenning met een lokale opstaptaxi naar een fraai gedecoreerde Chinese tempel. De gids vertelt hier over gebruiken en gewoonten. Vanaf de tempel heeft u panoramisch uitzicht over Koh Pha Ngan en de zee. Het is tijd om verder te gaan; de volgende bestemming is het eilandje Koh Mah.

Hier gaan we snorkelen (incl. snorkeluitrusting) en van nabij de vrolijke tropische vissen en kleurrijke koralen bewonderen. Na alle inspanning en indrukken is het tijd voor uw Thaise lunch. Voldaan genieten we van de Phaeng waterval in het 'National Forest Park'. Neem een duik in het koele water en kijk uit over het strand van de Full Moon party's, Haad Rin.

In de namiddag is het tijd om terug te keren naar de Thongsala Pier. Eenmaal aangekomen op Koh Samui nemen we afscheidt van de gids en brengt de chauffeur u terug naar uw hotel.



Opmerkingen:
 • Vervoer per reguliere boot is afhankelijk van de weersgesteldheid.
 • Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecrème en zonnebril.

 • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, getijden, sluiting koraalriffen etc. kunnen routes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de Snorkelen in paradijselijk Koh Pha-Ngan tour blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
  Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, vers fruit, drinkwater, frisdrank en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Koh Samui hotels). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving, snorkeluitrusting, zwemvesten en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned minibus en diverse open boten.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, transfers van andere Koh Samui hotels, persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Snorkelen in paradijselijk Koh Pha-Ngan

  Algemene waardering: 3.5 uit of 5 beoordelingen. 2 eerlijke recensies.
  Name: Ingrid Wijers
  Date: 03-Mar-20

  Recensie: Leuke dag met een tour over het eiland, zwemmogelijkheden, prima lunch.



  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Marcel Waardenbrug
  Date: 26-Jul-19

  Recensie: Deze dagtocht was anders dan we verwachten, wij werden achter in een pick- up geladen, wij dachten dat we met een minibus zouden worden opgehaald en daarna erg veel 'sight seeing'. Snorkelen, was goed verzorgt. Voldoende tijd, goede maskers (geen finnen). Al met al een leuke dag gehad. Aanrader.



  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Snorkelen in paradijselijk Koh Pha-Ngan

  Koh Pha-Ngan is een prachtig buureiland van Koh Samui, bedekt met palmbomen en ruim voorzien van koraalriffen. Het heeft u veel meer te bieden dan alleen de bekende Full Moon Party

  Vanaf:
  Contact
  Snorkelen bij Koh Tao & Koh Nang Yuan

  Een hele dag genieten van zon, zee en strand in de Golf van Thailand. U vaart per speedboat vanaf Koh Samui naar Koh Tao. Hier gaan we langs de mooiste snorkelplekken van de omgevi

  Vanaf:
  Contact
  Adventure Coral Islands - vol plezier en avontuur

  Nadat u bent opgehaald in uw hotel, vertrekken we met een typisch Thaise longtailboot in de richting van de 'buureilanden' van Koh Samui, Koh Tan en Koh Matsum.

  Vanaf:
  Contact
  Tokkelen - Tree Tops Zzziplijnen

  Zwier van boom naar boom over de toppen van de jungle met de langste ziplijnen van Koh Samui. Je legt 850 meter af, via elf platforms. Het zesde platform heeft een prachtig uitzich