Tokkelen - Tree Tops Zzziplijnen

Tourcode:0511
Datum:
Tijd: 11.00 & 14.00
Category: Tokkelen
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Zwier van boom naar boom over de toppen van de jungle met de langste ziplijnen van Koh Samui. Je legt 850 meter af, via elf platforms. Het zesde platform heeft een prachtig uitzicht over Lamai, de oceaan en de vallei met waterval. Je ziet al tokkelend beide kanten van het eiland Samui. VOORDEEL ! Geboekt via Green Wood Travel bespaart u
200 THB++ p.p. BOEK TIJDIG !


Ziplijnen zijn een nieuwe rage over de hele wereld. Een ziplijn, ook bekend als kabelbaan of tokkelbaan, bestaat uit een stalen kabel. Je wordt met een 'harnas' aan de kabel gekoppeld. De zwaartekracht doet de rest. Je raast van boomtop naar boomtop en behalve een adrenaline kick krijg je als extra bonus een geweldig uitzicht over de tropische jungle.

Je kunt het zippen eerst op het laagste niveau oefenen en even aan de kabels wennen. Na een paar oefen-zips wacht het echte werk. De tocht door de jungle duurt ongeveer een uur en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Maximaal gewicht van een deelnemer is 110 kilo. Op elk platform staan medewerkers om je eventueel te assisteren.

Opmerkingen: wat moet je ...
1. Mee? Camera & zonnebrandcrème
2. Aan? Losse luchtige kleren en stevige schoenen of sandalen
3. Doen? Niets, je kunt het helemaal overlaten aan onze gidsen
4. Verwacht? Avontuur

Vertrektijden voor 11.00 uur trip
Pick up Lamai, Maenam & Bophut Beaches is van: 10.00 - 10.15 uur.
Pickup Chaweng, Chaweng Noi, Taling Ngam Beaches van: 09.30 - 09.45 uur.

Vertrektijden voor 14.00 uur trip
Pick up Lamai, Maenam & Bophut Beaches is van: 13.00 - 13.30 uur.
..pick up area Lamai , mae nam and bo put is between 1.00 -1.30 pm
Pickup Chaweng, Chaweng Noi, Taling Ngam Beaches van: 12.30 - 12.45 uur.
Inclusief de tour: entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Koh Samui hotels.) Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door professionele lokale Engelssprekende Thaise gidsen. Vervoer per airconditioned minibus.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Exclusief de tour: maaltijden, fris en alcoholische drankjes, persoonlijke uitgaven, transfers van niet centraal gelegen Koh Samui hotels en facultatieve excursies.
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

Recensie voor Tokkelen - Tree Tops Zzziplijnen

Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
Contact
Tokkelen - Tree Tops Zzziplijnen

Zwier van boom naar boom over de toppen van de jungle met de langste ziplijnen van Koh Samui. Je legt 850 meter af, via elf platforms. Het zesde platform heeft een prachtig uitzich