Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Verloren Eiland Paradijs (3 dagen / 2 nachten) Laagste prijs: ฿ 6,950.00          Add to planner
Tour details
฿ 6,950.00
Duration: 3 days / 2 night(s)
In het prachtige Koh Petra Marine National park in de provincie Trang ligt het kleine bounty eiland Koh Lao Liang met zijn hagelwitte stranden, kristal heldere water en indrukwekkende rotsformaties.

Hier is de natuur nog volkomen ongerept. Geen wegen, auto`s, brommers of bebouwing. Slechts een kleinschalig eco-resort ligt er op het eiland.

U slaapt er in comfortabele tenten op het strand. Hier kunt u volledig ontspannen maar ook op avontuur gaan naar naburige eilandjes en de fascinerende onderwaterwereld ontdekken.

Reisroute
Dag 1: Van Trang naar Lao Liang eiland per langstaartboot, snorkelen, rotsklimmen.

Rond 8 uur in de ochtend wordt u opgehaald bij uw hotel (of bij het vliegveld of treinstation) in Trang. Om half tien begint de city tour door Trang; om 12 uur word je naar de Had Samran pier gebracht. Vandaar vertrekken we per langstaartboot naar North Lao Liang eiland, waar de lunch wordt geserveerd.

Na de lunch kun je kiezen wat je op dat moment het leukst lijkt. Ga op eigen gelegenheid rots klimmen of bezoek het strand. Het is hier goed snorkelen! (Duikbril en snorkel zijn hier beschikbaar).

Rond 19 uur is het tijd voor het diner. Geniet van de avond en wanneer je oogleden te zwaar worden zoek je je tent op.


Meals: Lunch, Diner

Transfer: open boot & minibus

Hotel: Lao Liang Resort
Dag 2: Ontdekkingstocht per boot door de overweldigende natuur en prachtige koraalriffen van Lao Liang en Takieng eilanden

Na het ontbijt (American en Thai) gaan we per langstaartboot de wateren rondom het eiland verkennen. Er kan worden gesnorkeld tussen de kleurrijke vissen en prachtige koraalriffen bij de Lao Liang en de Takieng eilanden. (Duikbril en snorkel zijn beschikbaar)

De lunch gebruiken we op een strand waarna u weer verder kunt gaan met uw ontdekkingstocht tussen de koralen en vissen. Of ga lekker lui op het strand zonnebaden met alleen het geluid van klotsende golven. (Het kan zijn dat snorkelen op dit moment van de dag niet is toegestaan. De autoriteiten staan maar een beperkt aantal snorkelaars toe om de natuur te beschermen. In dat geval snorkelen we later vandaag.)

Ook vanavond diner van Thaise lekkernijen op het strand.


Meals: Ontbijt, Lunch, Diner

Transfer: open boot

Hotel: Lao Liang Resort
Dag 3: Kajakken, snorkelen, rotsen beklimmen, skin diving en terug naar het vaste land

Na het ontbijt heeft u in de ochtend de tijd om te kajakken (niet inclusief), te snorkelen, rotsen te beklimmen of gewoon niets te doen. Skin Diving vanaf Lao Liang Nong Beach is ook een mogelijkheid.

Na de lunch is het helaas tijd om afscheid te nemen van deze bijzondere plek en de mensen die er werken. Per langstaartboot wordt u weer teruggebracht naar de pier voor de transfer naar uw hotel, vliegveld of treinstation in Trang.
 


Meals:  Ontbijt, Lunch,

Transfer: open boot & minibus
Voorwaarden
alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfer vanaf Sri Trang Hotel in Trang stad
Voor transfers vanaf andere locaties betaalt u een toeslag
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een lokale gids
Vervoer per airconditioned minibus, open pickup truck en open langstaart boot
Verblijf in comfortabele safari tenten met apart woon- en slaapgedeelte
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
overige maaltijden, fris- en alcoholische dranken, transfers (vanaf / naar Trang, Krabi, Phuket of Khao Lak geldt een toeslag), vliegtickets (lokaal & internationaal), visumkosten, persoonlijke uitgaven, bagage afhandeling en facultatieve excursies
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunnen niet in Thailand of Zuidoost-Azië worden afgesloten.
Opmerkingen:
de bevolking op Koh Lao Liang is moslim, dwz. geen varkensvlees! Tevens vindt u geen PIN-automaat op het eiland.
Er is alleen lauw stromend water en elektriciteit van 16.00 - 09.00 uur voor een standaard ventilator en batterijen op te laden.
Breng antislip schoenen die nat mogen worden, makkelijke kleding, zwemkleding, handdoek, zonnelotion, muggenolie, verrekijker, zaklamp, persoonlijke medicatie en toilet spullen.

Facultatief transport: u kunt vertrekken van en/of door reizen naar:
Per slaaptrein van Bangkok naar Trang en vv. Ticketprijs is niet inclusief. Prijzen 2e klasse airco vanaf 1,100 THB pp. enkele reis.
Per vliegtuig van Bangkok naar Trang en vv. Ticketprijs is niet inclusief. Prijzen met AirAsia vanaf 2,150 THB pp. enkele reis.

Door plaatselijke omstandigheden, het weer, de conditie van de (wate)rwegen, hotelsluiting etc. kunnen routes of hotels soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de Verloren Eiland Paradijs tour blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze meerdaagse excursie is geschikt voor iedereen die goed kan zwemmen en met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
Reviews
Populaire Green Wood Travel tours