Jungle trek in Khao Sok

Tourcode:2305
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.00
Category: Jungle trekking
Algemene waardering: 3.5 uit of 5 beoordelingen. 2 eerlijke recensies. Lees Recensie
Het nationale park Khao Sok is het grootste nationale park van Zuid Thailand. Het is werkelijk een paradijs op aarde. Een prachtig kraakhelder blauw meer, allerlei kalksteenformaties en een van de oudste tropische regenwouden van de wereld. Een trekking door dit park is een 'must' tijdens uw vakantie in Thailand.

Tijdens deze tour gaat u Khao Sok zelf ontdekken onder de begeleiding van een ervaren gids. Hij weet u van alles te vertellen over bijzondere planten en dieren die in het park leven. In de ochtend vertrekken wij vanuit Nakhon Si Thammarat naar het Nationaal Park.

Bij aankomst maken we eerst een kanotocht over de Sok rivier. De peddelaars zijn experts in het spotten van wilde beesten en wijzen u daar graag op. Naast de wilde dieren geniet u van het prachtige uitzicht over de mooiste rotsformaties bedekt met verwilderd regenwoud.

Rond het middaguur wordt er een lunch geserveerd bij een plaatselijk restaurant.

In de middag stappen we op een olifant en rijden we op ons gemak langs prachtige watervallen, riviertjes en rubberplantages. Geniet van het voorbij glijden van de mooiste landschappen terwijl u langzaam door de jungle zweeft.

Na deze unieke ervaring is er nog tijd om een duik te nemen. Aan het einde van de middag gaan we weer terug naar Nakhon Si Thammarat en zijn we een unieke jungle belevenis rijker.Opmerkingen:
 • Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecrème en zonnebril.
 • Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, vers fruit, drinkwater en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Khanom district hotels). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned minibus of lokale open taxi en diverse open boten.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, transfers van andere Nakhorn Si Thammarat hotels, persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen Verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Jungle trek in Khao Sok

  Algemene waardering: 3.5 uit of 5 beoordelingen. 2 eerlijke recensies.
  Name: Lisette
  Date: 23-Jul-19

  Recensie: Klein drietje als cijfer. Vanuit Khanom veel te lang reizen (twee uur heen en evenveel uur terug) voor nauwelijks 5 uur in het park verdeeld over 2 excursies. Tegenvaller, hier hadden wij echt meer van verwacht. Wel een leuke gids, Dan, die er het best van probeerde te maken.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Richard Peterse
  Date: 17-Apr-19

  Recensie: Reis was lang op en neer naar Khao Sok National Park maar het was de moeite waard. We hadden deze trip niet willen missen. Goede gids hij zorgde voor voldoende stops onderweg om de reis interessant to houden.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Jungle trek in Khao Sok

  Het nationale park Khao Sok is het grootste nationale park van Zuid Thailand. Het is werkelijk een paradijs op aarde. Een prachtig kraakhelder blauw meer, allerlei kalksteenformati