Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Fietsen - Ayutthaya boot & fietssafari Lowest price: ฿ 2,550.00          Add to planner
Tour details
฿ 2,550.00
Duration: 1 day (08.15-16.00)
Combinatie van cruise over de Chao Praya en fietstocht langs de hoogtepunten van Ayutthaya`s schatten uit het verleden zorgen voor een dag vol cultuur en ontspanning.

`s Morgens om 08.30 gaat u op de River City pier in Bangkok aan boord van de "Grand Pearl." De trossen gaan los en daar glijden we over de Chao Praya rivier en kunt u vanuit de airco binnenruimte of vanaf een van de buitendekken in een luie stoel het rivierleven aan u voorbij laten trekken. Verbaast u over de kleine sleepbootjes die enorme schuiten, volgeladen met zand, voorttrekken en de langstaartboten die met veel geronk voorbijflitsen. Daar doemen de contouren van de Tempel van de Dageraad op en het dak van het Koninklijk Paleis schittert in de zon. Rond 12.00 uur kunt u zich tegoed doen aan een uitgebreid lunchbuffet. Daarna leggen we aan bij de Wat Chang Lom pier in Nonthanburi en gaat de reis verder per (mini)bus naar Ayutthaya.

In het historische park staan de fietsen al op u te wachten en beginnen we onze tour langs al die indrukwekkende overblijfselen uit de roemruchte Ayutthaya periode van de Thaise geschiedenis. U ziet o.a. de Wat Phra Si Sanphet en het vroegere Koninklijk Paleis, de enige nog in goede staat verkerende tempel, Wat na Phramen en de bijzondere Wat Mahatat met het beroemde Boeddhahoofd, verstrengeld in een Banyan boom. In de namiddag zijn we weer terug bij het startpunt en kunt u terugkeren naar Bangkok per trein* of bus* of een nachtje* langer in de sfeer van Ayutthaya verblijven. (*niet inclusief de tourprijs.)

Natuurlijk is het ook een optie om door te reizen met de slaaptrein naar Chiang Mai vanaf Ayutthaya. Deze vertrekt om 19.15 of 21.00 uur. Na afloop van de fietstocht is er gelegenheid om te douchen en om te kleden op kantoor. We zetten u af op het treinstation waar een bagageopslag is. Schuin tegenover het treinstation is het Ayothaya Riverside Hotel met een drijvend restaurant en een goede keuken.
Voorwaarden
Alle vermelde maaltijden
Entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf Ayutthaya pier)
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een (1x) professionele lokale Engelssprekende gids
Vervoer per boot en fiets. U kunt gebruik maken van fietshelm
Reflectiehesjes en aanhangfiets voor jonge kinderen
Overige maaltijden
Fris en alcoholische drankjes
Niet vermelde transfers en facultatieve excursies.
Opmerkingen:
Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
Geen korting voor kinderen op deze fietstocht.

Routebeschrijving naar Bangkok River City pier ontvangt u bij uw reisbescheiden.
Populaire Green Wood Travel tours