Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Tokkelen in Pattaya vanaf Bangkok - Flight of the Gibbon Lowest price: ฿ 3,600.00          Add to planner
Tour details
฿ 3,600.00
Duration: 06.00, 09.00, 13.00
Voor het ultieme aapgevoel, een dag in een prachtig regenwoud doorbrengen, van boom naar boom zwevend langs kabels, lopend over smalle bruggetjes, hoog boven de grond plus een wandeltocht door de jungle.VOORDEEL ! Geboekt via Green Wood Travel bespaart u
200 THB++ p.p. BOEK TIJDIG !
`s Morgens vroeg vertrek van de twee vertrekplaatsen in Bangkok voor de rit van ongeveer anderhalf uur naar het Chompoo Natuurreservaat. Dit beschermde gebied van 30.000 hectare is niet toegankelijk voor buitenstaanders en er zijn nog veel dieren in het wild aanwezig zoals ooievaars in het nabijgelegen meer. Zodra we het reservaat binnenrijden zien we al tientallen apen die ons nieuwsgierig bekijken. Maar ook de zeldzame gibbons leven hier nog, evenals wilde zwijnen, herten, de dubbelneushoornvogel en zelfs heuse beren! En dat alles in een van de laatst overgebleven stukken tropisch regenwoud van Thailand met eeuwenoude woudreuzen en een weelderige vegetatie. Het Khao Kheo safaripark, gratis entree na afloop van deze tour, ligt naast het gebied waar de attractie van deze tour zich bevindt.
Het hele parcours beslaat 3 kilometer en is daarmee het langste kabel, loopbruggen, platformtraject ter wereld want het speelt zich allemaal af ver boven de grond!
We krijgen eerst een briefing met koffie of thee en dan is het zover: de komende 3 uren verplaatst u zich in de huid van een Gibbonaap en beleeft u de sensatie om van de ene woudreus naar de andere te zweven via een ingenieus kabelsysteem, absoluut veilig ontworpen door een Nieuw-Zeelandse architect met een jarenlange ervaring op dit terrein. We lopen ook over houten hangbruggen, hoog boven de grond onder leiding van ervaren Engelssprekende gidsen/ instructeurs en dalen pijlsnel af via een kabel, terug naar de aarde.
Dan is het tijd voor de lunch en om even te relaxen terwijl de geluiden van de jungle ons omringen.
Na de lunch trekken we per voet de jungle in en hier krijgt u weer een heel ander zicht op deze unieke plek.
Na een uur komen we weer naar de basis en staan de busjes ons op te wachten voor de rit terug naar uw hotel. Het einde van een geweldige belevenis die u nog lang zal heugen. Heel leerzaam, sensationeel maar ook met heel veel plezier! De organisatie van dit gebeuren heeft zich als doel gesteld om met deze vorm van ecotoerisme de teloorgang van het regenwoud en met uitsterven bedreigde diersoorten als de gibbons een halt toe te roepen. Daarom gaat 10% van de winst naar natuurbehoudprojecten.

Voorwaarden
alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf Khao San Road en Sukhumvit Soi 1)
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door professionele lokale Engelssprekende Thaise gidsen
Vervoer per airconditioned minibus tussen Bangkok en Chonburi
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, persoonlijke uitgaven, transfers van andere locaties in Bangkok en facultatieve excursies
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in Belgi?? of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azi?? afsluiten.
Opmerkingen:
1. Mee? Camera & zonnebrandcr??me.
2. Aan? Losse luchtige kleren en stevige schoenen of sandalen.
3. Doen? Niets, je kunt het helemaal overlaten aan onze gidsen.
4. Minimale lengte is 1 meter om zeker te zijn dat het veiligheidsharnas goed past.
5. Max. toegestane gewicht is 120 kg. De uitrusting is ontworpen voor een hoger gewicht. Safety First!
6. Verwacht? Avontuur
Er zijn diverse vertrektijden per dag om deze tour te doen.
Er zijn 3 vertrektijden per dag om deze tour te doen. Eerste terugkomst is omstreeks 15.00 uur
De vertrektijd bepaald de prijs!
Ophaalplaatsen zijn: Sukhumvit Soi 1 en Khao San road.
Populaire Green Wood Travel tours