Homepage > Hanoi Tours > Hanoi Tours Details
PRIVE Grand Vietnam (20 dagen) Laagste prijs: ฿ 54,740.00          Add to planner
Tour details
฿ 54,740.00
Duration:
Privé Grand Vietnam. Alle, echt alle hoogtepunten van Vietnam komen aan bod in deze 20 prachtige dagen. De uitgestrekte groene rijstvelden van Sapa, de majestueuze bergen en valleien van Ninh Binh en de robuuste rotsformaties van Halong Bay zullen u doen verbazen en overrompelen. En dan bent u nog niet eens halverwege deze reis.

REISROUTE (zie kaart onderaan): HANOI - SAPA - LAO CHAI - NINH BINH - HALONG BAY - DONG HOI - GROT VAN PHONG NHA - HUE - HOI AN - HO CHI MINH CITY (SAIGON)

U bezoekt ook nog Ho Chi Minh Stad (het vroegere Saigon) met z`n turbulente verleden en het presidentiële Hanoi; de grotten in Phong Nha Ke Bang, die tot de grootste ter wereld behoren; de charmante historische stad Hoi An; de enorme drijvende markt van Cai Rang in de prachtige Mekong Delta en Hue, de oude koninklijke dame aan de Perfume rivier. U kunt het `dak van Zuidoost Azië `beklimmen`, een modderbad nemen in de Dark Cave, authentieke Red Dao of Black Hmong ontmoeten, wandelen langs rijstterrassen of langs pagodes, tempels en paleizen. Deze reis is completer dan elke andere Vietnam reis die wij kennen. Houd er rekening mee: na 20 dagen bent u in de ban van Vietnam.

U reist per auto, vliegtuig, trein en per boot. De Vietnamezen zijn vriendelijk en staan open voor bezoekers. Vietnam heeft een tongstrelende keuken en -ook fijn- is nog altijd betaalbaar!

In het Phong Nha Ke Bang National Park bezoekt u drie enorme grotten. De Paradise Cave heeft een gangenstelsel van 31 kilometer. De Dark cave is voor de avonturiers en Phong Nha heeft de langste ondergrondse rivier ter wereld. Een voorproefje:
Wat kan ik verwachten
NIEUWE TOUR ! Exclusieve Green Wood Travel privé reis
PERSOONLIJKE VOORKEUR BEPAALT DEZE REIS !

Reisroute
Dag 1: Aankomst in Hanoi, overzichtelijke hoofdstad van Vietnam.

Na aankomst staat uw chauffeur klaar om u naar het centrale, oude stadsdeel van Hanoi te brengen. U verblijft in Hong Ngoc Dynastie of een vergelijkbaar hotel.

Een paar oudere dames die Tai Chi beoefenen, kinderen die spelen met een klein hondje, een paar mannen die zitten te schaken, arbeiders met een bordje noedels als ontbijt. Hanoi is de hoofdstad van Vietnam, is aanzienlijk drukker dan sommigen zouden wensen, maar maakt nog altijd geen grootschalige indruk.

De stad oogt overzichtelijk met veel kleine straatjes waar de Vietnamezen hun handel drijven of een restaurantje bezoeken. Het tempo is er prettig, al zult u snel merken dat het er boordevol scooters en brommers is. Veel bestuurders gebruiken hun claxons om zich te laten gelden. Gelukkig zijn er parken en waterrijke gedeeltes, historische boulevards en honderden tempels en pagodes; u treft er Vietnamese, Chinese en Franse invloeden aan. Het verleden is hier nooit ver weg.


Meals: Geen

Transfer: Minibus

Hotel: Hong Ngoc Dynastie
Dag 2: Ontdek Hanoi op eigen gelegenheid: mausoleum, paleis, pagodes.

U kunt deze dag in Hanoi naar eigen inzicht besteden. Als u de stad gaat ontdekken, begin dan vroeg bij het Ho Chi Minh Mausoleum, waar de revolutionaire leider, die Vietnam na de oorlog herenigde, ligt opgebaard. Ga vroeg, want het kan hier namelijk erg druk worden. Ook het Presidentieel Paleis, de Presidentiële Tuinen, Ho Chi Minh's Stilt House en de One Pillar Pagode, een van de iconische tempels in Vietnam, al daterend uit de 11e eeuw, zijn de moeite van een bezoek waard.

Om goed te kunnen zien hoe men in het oude centrale Hanoi leeft en woont, bevelen we fietstochtje door het historische deel van de stad aan. Ontdek waarom het oude French Quarter de bijnaam het 'Parijs van het Oosten' heeft gekregen.

In de avond kunt u de unieke, echt Vietnamese Water Puppet Show bijwonen, die van oudsher door bewoners van de Rode rivierdelta wordt uitgevoerd.
 


Meals: Ontbijt

Hotel: Hong Ngoc Dynastie
Dag 3: De magistrale rijstterrassen van Sapa. Wandeltocht door de omgeving.

De dag begint vroeg, maar het wordt de moeite waard. Na het ontbijt vertrekt u rond 7 uur per auto naar Sapa. Een fraaie tocht door een van de mooiste natuurgebieden in Vietnam, en dat zegt veel! De reis duurt de hele ochtend. Er zal onderweg worden gepauzeerd.

Sapa ligt in het noordwesten van Vietnam en wordt al honderden jaren bewoond door bergvolkeren. Van Sapa wordt weleens gezegd dat het vier seizoenen in een dag heeft. Het weer varieert er enorm. Het is vaak mistig, het kan er tropisch warm zijn en er ligt sneeuw op de bergtoppen. Sporadisch heeft het zelfs in het stadje gesneeuwd! In juli en augustus is het er nat, dan valt er veel regen. Maar wat voor weer u ook treft, de prachtige bergen en spectaculaire rijstvelden maken alles goed.

's Middags, nadat u bent ingecheckt in het hotel, haalt uw Engelssprekende gids u op voor een wandeltocht naar de markt van Sapa en omliggende dorpen als Cat Cat Village. Het landschap, u wandelt langs de rijstterrassen, wordt hier nog eens extra verrijkt door een waterval.


Meals: Ontbijt

Transfer: Auto

Hotel: Hmong Sapa Hotel
Dag 4: De verborgen paden van Sapa. Bergvolkeren van Vietnam. Tram Ton Pas.

Het ene uitzicht wordt vandaag nog mooier dan het andere. Na het ontbijt gaan we de omgeving van Sapa verkennen. Allereerst gaat het naar de Muong Hoa vallei, waar rijstterrassen, een waterval en het eeuwig groene landschap elkaar goed aanvullen. Het is hier goed toeven want de lucht is fris en puur. In Y Linh Ho stoppen we om te zien hoe de Hmong leven.

We maken een wandeltocht langs de 'verborgen' paden van Sapa, langs rijstvelden en dorpjes. In Lao Chai treffen we de Black Hmong, een van de meest voorkomende bergvolkeren in deze regio. Ze dragen hun cultuur en tradities met trots uit, spreken hun eigen dialect en zijn herkenbaar aan hun blauwe kleding. Om de verschillen tussen de diverse minderheden hier te zien, leggen we ook aan in het dorp Ta Van waar Giay wonen. Hierna rijden we terug naar Sapa.

In de middag maken we een korte maar indrukwekkende trip naar de Tram Ton Pas die op het hoogste deel van het Hoang Lien Son gebergte ligt. Hier hebt u het beste uitzicht over de bergen van het Noordwesten van Vietnam. Camera niet vergeten! Op de terugweg stoppen we bij de Thac Bac (Silver) waterval, een populaire attractie.


Meals: Ontbijt

Transfer: Minibus

Hotel: Hmong Sapa Hotel
Dag 5: Het dak van Zuidoost-Azie Op bezoek bij de Red Dao in Ta Phin.

De ochtend heeft geen programma maar wij raden u aan de Ham Rong berg te bezoeken voor het adembenemende uitzicht van de ruim drieduizend meter hoge Fansipan, ook wel het dak van Zuidoost Azië genoemd.

's Middags zetten we de reis voort. Op weg naar Lao Cai, nog altijd in dit prachtige natuurgebied vol rijstterrassen en bergen, bezoeken we in Ta Phin de Red Dao, een van de oudste bergvolkeren van Vietnam, ze leven al honderden jaren in dit gebied. Het is een sterk door mannen aangestuurde leefgemeenschap.

Vanuit Lao Cai neemt u de nachttrein naar Hanoi, de opmaat naar Ninh Binh, waar het landschap -indien mogelijk- nog adembenemender wordt. U reist in een een vierpersoonscabine met bedden. Als u deze cabine met twee personen wilt gebruiken, kunt u tegen een meerprijs de hele cabine huren.
 


Meals: Ontbijt

Transfer: Minibus, nachttrein

Hotel: Nachttrein
Dag 6: Ninh Binh. Historische hoofdstad Hoa Lu. Boottocht over Ngo Dong rivier.

Op het moment dat uw trein het station van Hanoi binnen rijdt staat -bij wijze van spreken- onze chauffeur u al toe te lachen. Eerst is er tijd voor een ontbijt in een lokaal restaurant. Daarna wordt het tijd voor een nieuwe dag vol Vietnamese schoonheid. De eerste stop heet Hoa Lu, rond de 11e eeuw hoofdstad van het Vietnamese rijk. Iets van die geschiedenis valt nog te bespeuren in de tempels van Dinh en Le King. U reist verder naar Tam Coc, ook bekend als 'Halong Bay op het vasteland'.

Na de lunch gaan we aan boord van een lokale 'sampan' om vanaf de Ngo Dong rivier de fantastische omgeving in ons op te nemen. Intussen varen we rustig langs groene rijstterrassen en buitengewone kalkstenen rotsformaties en door drie grotten.

Al na een korte rit zijn we bij de Bich Dong berg, beroemd vanwege de drie pagoden en (opnieuw) een fraaie grot. Ook hier komt u ogen te kort. Het Vietnamese landschap vol rijstvelden en bergen zal u niet teleurstellen. In tegendeel. U overnacht in La Belle Vie, Tam Coc Homestay.


Meals: Ontbijt, Lunch,

Transfer: Minibus, boot

Hotel: La Belle Vie
Dag 7: Ninh Binh. De 500 trappen naar Hang Mua. Laatste avond in Hanoi.

Het zijn zo'n 500 treden, maar u zult er geen spijt van krijgen. Het uitzicht vanaf Hang Mua, waar u na het ontbijt naar toe fietst, beloont de moeite overvloedig. Het is een zeldzaam uitzicht waar de rivier, de valleien en de bergen elkaar feilloos aanvullen en er een prachtig plaatje van maken. Op de heuvel van Hang Mua staat een tempel, de trappen daar naar toe zijn geïnspireerd op de Chinese Muur.

In de middag wordt u naar Hanoi gereden, waar u de dag verder zelf kunt indelen. Rust eens lekker uit, schrijf uw dagboek of lees eindelijk eens in dat boek dat u op Schiphol dacht nodig te hebben. Of maak een rustig avondwandelingetje door de oude stad waar vroeger elke straat het exclusieve domein van een bepaald gilde was. Zo zijn er straten vol ijzersmeden, zilverwinkels, papierwinkels en nog veel meer. En vergeet niet gewoon weer eens te genieten van de vele lekkere gerechten waar Vietnam bekend om staat.
 


Meals: Ontbijt

Transfer: Fiets, minibus

Hotel: Hong Ngoc Dynastie
Dag 8: Met de jonk naar het natuurlijk wereldwonder Halong Bay.

Probeert u zich dit even voor te stellen: het gebied van Halong Bay is ruim 1500 km2 groot en bevat duizenden grotere en kleinere kalksteenformaties. Sommige van die kalksteentoppen hebben er 500 miljoen jaar over gedaan zich te vormen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat dit gebied enkele tienduizenden jaren geleden al bewoond werd. Het is indrukwekkend en uniek in de wereld. Niet zo gek dat het tot de nieuwe natuurlijke wereldwonderen wordt gerekend en het op de Werelderfgoedlijst van de Verenigde Naties staat.

Na het ontbijt vertrekt u (tussen 7:45 en 8:30 uur) per (gedeelde) shuttlebus naar Halong Bay waar u aan boord gaat van de "jonk". Daar wordt de lunch geserveerd. We maken daarna een korte wandeling om vanaf een heuveltop over de baai uit te kijken en gaan naar een rustig strand om te zwemmen of uit te rusten. Ook de boot heeft een zonnedek. We leggen nog aan bij een vissersdorpje waar de families al generaties lang in de baai wonen. U kunt rond zonsondergang met een bamboe kano het water op gaan of aan boord lekker een drankje drinken. Diner aan boord.
 


Meals: Ontbijt, Lunch, Diner

Transfer:  Minibus, boot

Hotel: V Spirit Premier
Dag 9: Wakker worden in Halong Bay. Op de nachttrein naar Dong Hoi.

Wedden dat zodra u wakker bent geworden op de jonk, u eerst uit het raam kijkt om te zien wat uw uitzicht is? Na het ontbijt varen we naar een van de grotere grotten in dit gebied. Daarna wordt het tijd om langzaamaan richting haven te varen.

Na de lunch (aan boord) keert u ( aan het eind van de middag) per shuttlebus terug in Hanoi. Uw bagage heeft u achter kunnen laten in het hotel in Hanoi, voordat u naar Halong Bay vertrok.

Rond 6 uur 's avonds haalt onze chauffeur u op en brengt u naar het Hanoi treinstation voor de nachttrein naar Dong Hoi. Overnachting in een gedeelde vier persoonscabine. Als u deze cabine met twee personen wilt gebruiken, kunt u tegen een meerprijs de hele cabine huren.
 


Meals: Ontbijt, Lunch

Transfer: Trein

Hotel: Nachttrein
Dag 10: Phong Nha Ke Bang National Park, Paradise Cave en avontuurlijke Dark Cave.

De zon is nog maar amper aanwezig als u om 6 uur in Dong Hoi aankomt. Uw Engelssprekende gids vangt u daar op en brengt u naar het nationale park Phong Nha Ke Bang. (Zorg deze ochtend zelf voor uw ontbijt)

De reden waarom we hier zijn is Paradise Cave (Thien Duong Cave), over een periode van 400 miljoen jaar uitgesleten in het kalkstenen gebergte. De grot heeft een gangenstelsel van 31 kilometer. Hoge houten trappen leiden u langs enorme stalactieten en stalagmieten, die zo spectaculair zijn dat ze tot de naam Paradise Cave inspireerden. Op sommige plekken is de grot, die overigens pas in 2005 werd ontdekt, 72 meter hoog en bijna 150 meter breed.

Lunch wordt geserveerd in het Dark Cave restaurant, iets verderop, bij de tweede grot die u vandaag bezoekt. Deze Hang Toi (Dark Cave) grot wordt geacht de avonturier in u wakker te schudden: een paar honderd meter ziplines; modderbaden; kajakken en zwemmen. (zwemspullen en handdoek meenemen!)
Aan het eind van de middag wordt u naar Phong Nha Lake House Resort gebracht.


Meals: Lunch

Transfer: Minibus

Hotel: Phong Nha Lake House resort
Dag 11: Ondergrondse rivier in de grot van Phong Nha. Autorit naar Hue.

Het nationale park waar u de afgelopen nacht hebt geslapen dankt zijn naam aan de grotten van Phong Nha en staat sinds 2003 op de Werelderfgoedlijst. Phong Nha heeft een gangenstelsel van bijna 8 kilometer en ook nog eens een ondergrondse rivier van ruim 13 kilometer (die daarmee de langste ondergrondse rivier ter wereld is). Er zijn 14 afzonderlijke grotten met rotsen met intrigerende namen als de Boeddha of de Knielende Olifant.

Deze ochtend maakt u per boot een tocht door deze fascinerende grot. Na de lunch (niet inclusief) brengt onze chauffeur u naar Hue, Vietnamese oogappel aan de Perfume rivier, een rit van ongeveer vier uur. U verblijft in Asia of een gelijkwaardig hotel.


Meals: Ontbijt

Transfer: Boot, minibus

Hotel: Asia Hotel
Dag 12: De natuurlijke charmes van Hue, stadje aan de Perfume rivier.

Er is geen programma voor deze dag in Hue. U kunt de dag zelf indelen.

Hue is rijk aan cultuur, geschiedenis en sfeer. Het pittoreske stadje maakt optimaal gebruik van de natuurlijke charmes die de Perfume rivier en de Ngu Binh berg haar geven. In de dagen van de Nguyen dynastie (1802-1945) was Hue het politieke, sociale en religieuze centrum van het land. De meeste aandacht vraagt de citadel die er al sinds de 17e eeuw staat. Binnen de muren van de citadel lagen Hoang Thanh (Imperial City), Tu Cam Thanh (Forbidden Purple City) en verschillende koninklijke paleizen en pagodes. Opvallend is de Thien Mu Pagode, met z'n achthoekige 21 meter hoge toren.

Wie het over een andere boeg wil gooien kan ook lekker naar zee, slechts een paar kilometer van Hue. De beroemdste stranden zijn Thuan An en Lang Co.


Meals: Ontbijt

Transfer: Geen

Hotel:  Asia Hotel
Dag 13: Van Hue naar Hoi An, veelkleurig Vietnamees historisch stadje.

U krijgt alle gelegenheid deze dag in uw eigen tempo op te starten. Er is ontbijt, maar de rest van de ochtend kunt u het er lekker van nemen. Nog een laatste wandelingetje langs de rivier misschien?

In de middag vervolgen we de reis, via Danang naar Hoi An. U verblijft in het Muca Hoi An Resort of een gelijkwaardig hotel.

Hoi An was in de 17e eeuw vooral een haven, die ook veel door Nederlandse handelaren werd aangedaan. Tegenwoordig is het een vriendelijk en sfeervol historisch stadje aan de Thu Bon rivier met klassieke Japanse handelshuizen, Chinese tempels, authentieke Vietnamese theehuisjes en de markt van Can Nam eiland.


Meals: Ontbijt

Transfer: Minibus

Hotel:  Muca Hoi An Resort
Dag 14: Vrije dag in Hoi An. Wandeling door de stad, fietstochtje of per boot?

Er zijn geen excursies gepland in Hoi An. Trek er op uit, te voet of op de fiets.

Het loont de moeite een wandeling door het oude stadsdeel te maken. De afstanden zijn niet groot. Bezoek bijvoorbeeld Phuc Kien Hall, de Japanse brug en Tan Ky Ancient House. Maar het is ook al leuk om rustig rond te kijken en langs de vele lokale winkeltjes te struinen.

Omdat ook de omgeving van Hoi An de moeite waard is, kunt u (ook) een fietstocht of een boottochtje maken. Steek per fiets de Thu Bon rivier over en ontdek dat u meteen midden in het dagelijks leven op het platteland van Vietnam staat. Misschien vindt u het leuk om het fietsen te combineren met Vietnamees koken, kijk dan op Koken in het Groente Dorp

Of maak een boottochtje langs de dorpjes in deze mooie omgeving en zie het kleurrijke Hoi An van een afstandje. Mis de zonsondergang niet!
 


Meals: Ontbijt

Transfer: Geen

Hotel: Muca Hoi An Resort
Dag 15: Hoi An: pagodes, tempels, winkeltjes met lampions.

U kunt ook vandaag zelf uw richting bepalen, want deze dag heeft geen vastgesteld programma. Belangrijke trekpleisters die u kunt bezoeken zijn de Quang Cong Tempel en de Phuoc Lham Pagode.

Het merendeel van de gebouwen in Hoi An is gebouwd in de traditionele 19e en 20e-eeuwse bouwstijl. Zowel de gebouwen als het stratenplan weerspiegelen inheemse en buitenlandse invloeden. Hoi An kent veel pagodes, tempels en andere godshuizen, veelal ontstaan als gevolg van de multiculturele havengemeenschap. Het hart van het stadje wordt gevormd door zo'n elfhonderd stenen en houten huizen, vaak bestaand uit een woon- en een winkelgedeelte, gelegen rond smalle, sfeervolle straatjes, soms aan het water.

En wat opvalt: er worden heel veel kleurrijke lampions verkocht. Hoi An is van een echte handelsvestiging een open lucht museum voor toeristen geworden, dat de reputatie van een uitstekende keuken te verliezen heeft.
 


Meals: Ontbijt

Transfer: Geen

Hotel: Muca Hoi An Resort
Dag 16: Van Hoi An naar Saigon. Wandeling naar een tempel of de markt?

Na het ontbijt wordt u naar het vliegveld van Danang gebracht voor uw vlucht naar Ho Chi Minh Stad, Saigon.

Saigon, sinds 1976 officieel Ho Chi Minh Stad, is een miljoenstad, maar een prettige stad. Het charmante is dat het centrale deel zich gemakkelijk te voet laat ontdekken. Er zijn parken, aantrekkelijke restaurants en een gevarieerd nachtleven.

Wat kunt u deze avond in Saigon doen? Een wandeling door Cho Lon, bijvoorbeeld, het Chinatown van Saigon. U ziet er de 19e eeuwse Thien Hau Tempel, opgedragen aan de godin van de zee, en de Bin Thay Markt. De bekendste markt van de stad is Ben Thanh, waarvan gezegd wordt dat ze er alles verkopen behalve auto's en huizen. Ga op zoek naar kleding of misschien gewoon iets lekkers om te eten.


Meals: Ontbijt

Transfer: Minibus, vliegtuig

Hotel: Sonnet Saigon Hotel
Dag 17: Ontdek Saigon: Vietnam Oorlog, Notre Dame Kerk of Ngoc Hoang Pagode?

Deze dag kunt u vrij besteden. Maar wij geven graag een paar tips. Het Reunification Palace is belangrijk in de Vietnamese geschiedenis en de tijd lijkt er te hebben stilgestaan. Hier denderden de tanks in 1975 door de poort om een eind te maken aan de Vietnam oorlog. Wie een goed beeld van de verschrikkingen van de oorlog wil krijgen gaat naar het War Remnants Museum. Het Ho Chi Minh Museum bevat ruim honderd duizend documenten, objecten en films over het leven van de leider.

Voor de afwisseling: de Notre Dame kerk en het Centrale Postkantoor, overgebleven uit de Franse koloniale tijd, of Cho Lon, het Chinatown van Saigon. In de Ngoc Hoang pagode ziet u hoe honderden gelovigen wierook branden en op geluk en voorspoed hopen. In het Historisch Museum krijgt u een goed beeld van vierduizend jaar Vietnamese geschiedenis.

Saigon's bijnaam 'Diamant van het Verre Oosten' verwijst naar de charmante, dorpse nederzetting uit het verleden. Saigon is uitgegroeid tot een miljoenstad, waar de historische kern bewaard is gebleven, maar een economische dynamische laag is toegevoegd. Hanoi is het politieke hart van het land, Saigon het economische en culturele middelpunt.


Meals: Ontbijt

Transfer: Geen

Hotel: Sonnet Saigon Hotel
Dag 18: Mekong Delta. Boottocht over de rivier, tocht door de omgeving.

De haan kraait vroeg vandaag! Na het ontbijt begint de excursie (onder leiding van een Engelssprekende gids) naar de Mekong Delta. De Mekong Delta of zoals de Vietnamezen zeggen 'Rivierdelta van de Negen Draken' is een uitgestrekt netwerk van rivieren en watertjes dat zeer rijk is aan planten en dieren. Er worden nog regelmatig nieuwe diersoorten aangetroffen. De mensen hier verplaatsen zich eerder per boot dan per auto.

Eerst rijden we naar My Tho om de boot te nemen naar Ben Tre. Op de rivier is het een en al bedrijvigheid. Er zijn fruitplantages, bijenboerderijen, er wordt kokosnoot snoep gemaakt en rijstpapier. Na de boottocht stoppen we in een boerendorpje. We pakken de fiets of paard en wagen voor een verdere kennismaking met het dorp, haar bewoners en de mooie omgeving. Een boottochtje met een originele sampan (klein roeibootje) door een kanaaltje met groene waterkokosnoten op de oever is de volgende unieke belevenis.

Lunch wordt opgediend in een lokaal restaurant. Daarna stappen we op de bus die ons naar Can Tho brengt, de hoofdstad van de Mekong Delta.


Meals: Ontbijt, Lunch,

Transfer: Minibus, boot, fiets of paard en wagen

Hotel: Hau Giang Hotel
Dag 19: Drijvende markt van Cai Rang. Binh Thuy Huis. Op weg naar Saigon.

De drijvende markt van Cai Rang is misschien wel de koningin onder de drijvende markt, qua omvang en bezigheid. Na het ontbijt wordt u naar de Ninh Kieu werf gebracht, waar we de boot naar Cai Rang nemen. Het is een feest om te zien hoe op de enorme markt al die bootjes rond en om elkaar varen, een combinatie van handel en het onderhouden van de sociale contacten. Alles wat in en om de Mekong Delta wordt geproduceerd wordt hier verkocht. Camera's in de aanslag! We nemen ook de boot om te zien hoe hier in een fabriek rijst wordt verwerkt.

Hierna keren we terug naar de Ninh Kieu werf en gaan we per auto of minibus verder. Op weg naar Saigon stoppen we bij het Binh Thuy gemeenschapshuis dat al in 1893 door koning Tu Duc werd gesticht en Bon Canh Thanh Hoang werd genoemd. Het is sindsdien veranderd en verbeterd, voor het laatst in 1910, maar de sfeer en karakteristiek zijn onveranderd gebleven. Het monument heeft gegraveerde houten panelen en is van bijzondere architectonische waarde voor dit gebied.


Meals: Ontbijt

Transfer: Minibus, boot

Hotel: Sonnet Saigon Hotel
Dag 20: Einde van deze reis. Tam biet, tot ziens!

U bent heel veel geweldige herinneringen en ervaringen rijker en die neemt niemand u nog af. Na het ontbijt wordt u (tijdstip afhankelijk van uw vlucht) naar de Tan Son Nhat luchthaven gebracht voor uw vlucht naar huis of een volgende bestemming. Tạm biệt, tot ziens!

Wilt u meer achtergronden weten over Vietnam? Over het weer? Of uw visum? Kijk dan op onze pagina met Informatie voor Vietnam.


Meals: Ontbijt

Transfer: Minibus

Hotel: Geen
Route
Voorwaarden
Alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een professionele lokale Engelssprekende gids
Vervoer per airconditioned minibus, open boot, trein van Lao Cai - Hanoi en Hanoi - Dong Hoi en vermelde binnenlandse vlucht Danang - Saigon
Verblijf in goede toeristenklasse hotels met airconditioning en eigen sanitair
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
Overige maaltijden, transfers. Deze worden apart berekend in uw programma
Online inchecken (lokaal en internationaal)
Visumkosten Vietnam E-visa
Bagageafhandeling
Persoonlijke uitgaven, en facultatieve excursies.
Opmerkingen:
Door plaatselijke omstandigheden, het weer, de conditie van de (water)wegen, hotelsluiting etc. kan route of hotel soms worden aangepast of veranderd. We behouden het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de Privé Grand Vietnam tour blijft te allen tijde gehandhaafd.

Wij raden klanten aan om een reis-, medische-, annulering- en eventuele andere typen verzekeringen af te sluiten in Nederland of België. Dit soort verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kan niet in Vietnam of Zuidoost-Azië worden afgesloten. Deze verzekeringen kunt u voordelig afsluiten via Green Wood Travel.
Reviews
Populaire Green Wood Travel tours