Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Bangkok Reisbutler Laagste prijs: ฿ 1,800.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,800.00
Duration: 1 day (09.00-15.00)
Bangkok op een dienblad. Wie Bangkok bezoekt wil graag veel van die metropool zien. Hoogtepunten als Wat Pho met de Liggende Boeddha en Wat Arun, maar ook de plekken waar u zelf niet zo snel belandt. De mooie tempels waar het stil is, de onbekende buurten waar Bangkok zijn eigen leven leidt. Ontdek het te voet en zoals de Thai het doen, met bootjes over de klongs, taxiboten over de rivier, de metro en de skytrain; ontdek het met een lokale privé gids die Nederlands spreekt en veel over de Thai, de stad en haar geschiedenis kan vertellen.

Deze dag wordt samengesteld op basis van uw voorkeuren: tempels, Chinatown of markten, geschiedenis, shoppingmalls, leuk voor kinderen, veel op het water, en ga zo maar door. Er wordt rekening gehouden met wat u al gezien heeft of met wat u de volgende dag gaat doen. U bepaalt zelf het tempo en wanneer u zin hebt om even te gaan zitten voor een kopje koffie of een bordje pad thai. Het kan ook altijd anders, ook op de dag zelf. Het is tenslotte vakantie

U wordt `s ochtends (hoe laat wilt u vertrekken?) opgehaald in uw hotel en dan begint de tour die 5 tot 6 uur duurt. In de loop van de middag brengt onze reisbutler u ook weer terug naar het hotel. Omdat er geen vaststaand programma is en het aantal pauzes en de keuzes wat betreft eten van u afhankelijk zijn, zijn de kosten voor eventuele entrees en eten (voor u en de gids) voor u. De ervaring leert dat dit meestal niet erg veel is. Entree voor tempels is vaak gratis en anders waarschijnlijk tussen de 20 en 150 baht (van 50 cent tot een paar euro). Het leuke is dat u zonder de ballast van een verplicht programma veel van Bangkok ziet en de opvallende, interessante en grappige verhalen die erbij horen in het Nederlands hoort!
Wat kan ik verwachten
Bangkok op een dienblad. Een exclusieve Green Wood Travel privé excursie. Uw persoonlijke voorkeur bepaald deze uitstap.
Voorwaarden
Omschreven transfers per openbaar transport (centraal gelegen Bangkok hotels).
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving.
Begeleiding van een lokale Nederlandssprekende reisbutler.
Onze persoonlijke zorg en attentie.
Maaltijden, fris, alcoholische drankjes en tips.
Entreegelden.
Persoonlijke uitgaven.
Transfers van andere niet centraal gelegen Bangkok hotels.
Facultatieve excursies zoals optionele boothuur.
Opmerkingen:
  • Green Wood Travel organiseert deze dagtocht privé. U betaalt iets meer maar deze tour is op-maat gemaakt voor u!
  • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen)
  • Tempels hebben kledingvoorschriften: geen blote schouders (m/v), rokken of jurken op kniehoogte of langer; geen strakke kleding (legging).
  • Slippers of open schoenen mag, maar weet dat u er goed op moet kunnen lopen.
  • Normale korte broek kan. Verder is korte of lange broek een kwestie van persoonlijke voorkeur.
  • Lichte katoenen en bedekkende kleding is het koelst en ook het meest beleefd.
  • Reviews
    Populaire Green Wood Travel tours