Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Cruise - Avontuur op het water in Bangkok Laagste prijs: ฿ 2,150.00          Add to planner
Tour details
฿ 2,150.00
Duration: 1 day (08.30-15.00)
Bangkok was ooit een wirwar van kanalen. Wat er nog van over is, is een bezoek zeker waard. Tijdens deze vaartocht met een originele open teakboot zult u Bangkok zien zoals u het nog niet kende.

Om 08.30 uur `s morgens wordt u opgewacht bij het BTS Wutthakat Station, aan de andere kant van de Chao Praya Rivier. Tijdens weekdagen bezoeken we eerst de Banyan Tree tempel met zijn fraaie mozaïeken, de Mouth of the Canal Tempel (met de kristallen pagode) en daarna de kleurige ochtendmarkt. Hier schepen we in op onze traditionele teakboot en varen naar de orchideeënkwekerij van Anuwat. Prachtig, al die delicate bloemen met hun uitbundige kleuren!

Tijd voor een heerlijke lunch op het water. We varen verder door de verstilde kanalen naar een tempel die ook in de tijd is blijven stilstaan: de Wat Pa Choeng Lane oftewel de Forest tempel, waar de monniken nog onder de bomen mediteren en bidden zoals ze dat eeuwenlang gedaan hebben. Daarna volgt een bezoek aan "The Artist" huis: de thuisbasis en het theater van een groep poppenspelers, die deze uitstervende theatersoort nog uitoefenen. Als ze niet op tournee zijn kunnen we een voorstelling bijwonen, anders is een rondgang door het theater en de uitleg over de geschiedenis en het bekijken van de poppen ook zeker de moeite waard.

We varen verder door de kanalen en beleven het lokale leven. Kijk, een oude vrouw peddelt in haar bootje voorbij en verkoopt noedelsoepjes. Even proberen? Geen probleem en even later smult u van een heerlijk soepje.

Hoewel er een aantal vaste punten in de tour zitten is er alle ruimte voor improvisatie al naar gelang wat er onderweg gebeurt en uw eigen belangstelling. In het weekend brengen we een bezoek aan de nog redelijk traditionele drijvende markt van Lat Mayom in plaats van de ochtendmarkt.

Rond 15.00 bent u weer terug bij BTS station Wutthakat na een verrassende dag in onbekend Bangkok!
Wat kan ik verwachten
Cruise in een teakhouten boot met een zeer kundige gids rustig over de kanalen van het Venetië van het Oosten.
Voorwaarden
Vermelde maaltijd & water.
Entreegelden.
Omschreven Meet & Greet vanaf BTS Wutthakat Station.
Green Wood Travel geeft informatie naar het `meeting point: Wutthakat Station.
Excursie als omschreven in de reisbeschrijving.
Begeleidt door een professionele lokale Engelssprekende gids.
Vervoer per open boot.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Overige maaltijden, fris- en alcoholische drankjes.
Transfers van/naar Bangkok hotels.
Persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
Opmerkingen:
  • Voor tempels gelden kledingvoorschriften: geen ontblote schouders. Rokken, jurken minimaal kniehoogte; voor mannen: korte broek tot op de knie.
  • Deze dagtocht vindt plaats op basis van `join-in`. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers.
  • Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag.
  • Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.

  • Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.
    Reviews
    Populaire Green Wood Travel tours