Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Cruise - Langstaartboot avontuur in Samut Prakan Laagste prijs: ฿ 2,150.00          Add to planner
Tour details
฿ 2,150.00
Duration: 1 day (09.30-16.00)
Verlangt u ook naar een ontsnapping van de drukke straten van Pattaya? Stap in onze minibus en na slechts een uur rijden bevinden we ons in een paradijs! Green Wood Travel biedt u een geweldig langstaart-boot avontuur op het water aan. Terug in de tijd naar het oorspronkelijke Thaise leven.
Na het ritje met de minibus van Pattaya / Jomtien komt u aan in de provincie Samut Prakan bij één van de lokale tempels. Daar vindt u de langstaartboot waarmee u door de talloze kanalen die het gebied rijk is, lokaal bekend als klongs, vaart.
Adem de frisse lucht in en geniet van de kalme wateren als u de rijstvelden en de afgelegen oude Thaise dorpen passeert en zie hoe de lokale bevolking hier leeft omgeven door het water. Veel van de huizen hebben hun eigen kikkerkwekerijen en de mensen zwemmen overal rondom u in de kanalen op zoek naar alle soorten voedsel die het water te bieden heeft.
Natuur- en vogelliefhebbers kunnen hun hart ophalen in deze omgeving. Varanen en slangen zijn heel gebruikelijk in dit gebied evenals enkele kleinere dieren. De diversiteit in (water) planten en bloemen is enorm en u zult allerlei verschillende soorten vogels, van kleurrijke zangvogels tot aan groepen ooievaars, aantreffen.

Een ander ding om naar uit te kijken is een bezoek aan de paar honderd jaar oude markt gebouwd op het water, waar u een lokale Thaise lunch zal krijgen en waar u lekker kunt rondwandelen en van de sfeer kunt genieten; u zult geen andere toeristen zien hier!

Na het tweede deel van de boottocht keert u terug naar de tempel waar de minibus voor u klaarstaat om u terug naar de drukte van Pattaya te brengen.

Afhankelijk van de waterstand zullen we een aantal stops kunnen maken op het vasteland. Daar kunt u onder andere de rijstvelden van dichtbij zien en kennis maken met het concept van de garnalenkwekerijen.
Wat kan ik verwachten
Klaar voor een nieuw avontuur op het water? Pak uw spullen en ervaar Thailand als nooit tevoren!
Voorwaarden
Alle vermelde maaltijden.
Entreegelden.
Omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Pattaya en Jomtien hotels).
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving.
Begeleidt door professionele lokale Engelssprekende Thaise gids.
Vervoer per airconditioned minibus en open langstaart-boot.
Onze persoonlijke zorg en attentie.
Overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes.
Persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
Transfers van niet centraal gelegen Pattaya & Jomtien hotels.
Opmerkingen:
1. Mee? Camera & zonnebrandcréme.
2. Aan? Losse luchtige kleren en stevige schoenen of sandalen.
3. Doen? Niets, je kunt het helemaal overlaten aan onze gidsen.
4. Verwacht? Avontuur op het water.

Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.
Reviews
Populaire Green Wood Travel tours