Homepage > Kanchanaburi Tours > Kanchanaburi Tours Details
Elephant Haven - dagtrip Laagste prijs: ฿ 2,750.00          Add to planner
Tour details
฿ 2,750.00
Duration: 1 day (08.00-16.00)
Elephant Haven in de provincie Kanchanaburi ligt in het zuidwesten van Thailand in de prachtige regio Sai Yok National Park. Dit project heeft zeven olifanten bevrijd en uw bezoek zal hun steunen om de best mogelijke zorg voor de kudde te bieden.
De transformatie van Elephant Haven van een trekkingkamp naar een ethisch `Saddle Off`-programma werd behandeld in de film `Love & Bananas; An Elephant Story`, dat ongelooflijke feedback heeft gekregen van internationale filmrecensenten.

Elephant Haven wordt ondersteund door Lek Chailert, een wereldberoemde olifantenbeschermer, de oprichter van Save Elephant Foundation en het wereldberoemde Elephant Nature Park in Chiang Mai. Lek loopt voorop op het gebied van ethisch olifantentoerisme, zowel in Thailand als in heel Azië, dat een groeiende vraag ziet naar olifantenkampen om over te stappen van een trekking naar een opvangmodel in het kader van het `Saddle Off`-programma van de Save Elephant Foundation.

Nu heeft de kudde de vrijheid om rond te dwalen in de natuur, lekker te eten, te socializen, te genieten van een modderbad en af te koelen in de rivier de Kwai die door het project stroomt. In deze prachtige omgeving kun je het gedrag van de olifanten observeren en meer te weten komen over hun complexe sociale structuur.
De olifanten zijn met recht gepensioneerd van hun arbeid, jong en oud, vrij van het zadel en zonder het geven van optredens. Bij Elephant Haven kunnen gasten met olifanten omgaan in een omgeving van respect.

Om 08:00 `s ochtends gaan we vanaf het busstation van Kanchanaburi richting Elephant Haven.
Na een veiligheidsbriefing bij aankomst op het terrein, bereidt u voedsel voor de olifanten en krijgt u vervolgens de gelegenheid om de olifanten te ontmoeten en te leren kennen terwijl u ze voert. Loop met de olifanten naar het bos om meer over hun gedrag te weten te komen.

Na een heerlijke lunch zien we hoe ze genieten van het spelen in een modderpoel. Loop zonder te rijden met de olifanten naar de rivier en baad de olifanten. Daarna lopen we met de olifanten door het bos terug naar hun verblijfplaats, waar we ze voeren met lekkernijen en maken we de laatste foto`s van de dag.

Om 15:00 vertrekken we weer naar Kanchanaburi waar we rond 16:00 uur aankomen.
Wat kan ik verwachten
Een heerlijke dag in de natuur tussen de olifanten met voederen, modderbaden, plonzen in de rivier Kwai en samen door de jungle lopen met deze vriendelijke giganten.
Route
Voorwaarden
Inclusief lunch
Entreegelden
Omschreven transfers vanuit Kanchanaburi
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving
Begeleidt door Engelssprekende vrijwilligers
Vervoer per minibus en/of open pickup truck
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
Overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes
Persoonlijke uitgaven
Niet vermelde transfers en facultatieve excursies.
Opmerkingen:
Handige zaken om niet te vergeten:
- hoed
- zonnebrandcrème
- sandalen/slippers die vies en nat mogen worden
- extra lange of korte broek, T-shirt en ondergoed
- handdoek
- wandelschoenen
- camera, insectenwerend middel.
- zonnebril + veiligheidsbandje

Geschikt voor volwassenen en kinderen tussen de 2 en 11 jaar.

Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.
Reviews
Populaire Green Wood Travel tours