Homepage > Kanchanaburi Tours > Kanchanaburi Tours Details
Erawan Waterval (Halve dag) Laagste prijs: ฿ 1,650.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,650.00
Duration: 08.00-12.00
Vergeet je zwembroek niet mee te nemen, staat er nog altijd op uitnodigingen voor een vrolijk kinderfeestje. Het geldt ook voor een bezoek aan de Erawan waterval. De spetterende en uitnodigende waterval is een heerlijke halve dag plezier en ontspanning.

De Erawan waterval is genoemd naar een driekoppige witte olifant uit een Hindoe mythologie, waarschijnlijk omdat de bovenste van de zeven niveaus van de waterval op een olifantenkop lijkt. Deze waterval is aantrekkelijk omdat op bijna alle niveaus zich een natuurlijk bad heeft gevormd, waar het heerlijk pootjebaden en zwemmen is. De kalkstenen formatie is omgeven door woud en stort het water over een traject van anderhalve kilometer omlaag. De zeven niveaus zijn goed te beklimmen. Als het warm wordt is er altijd het verfrissende water. Maar u mag natuurlijk ook gewoon op het laagste niveau met uw tenen in het water blijven dobberen, het leven is al druk genoeg.

U wordt met de minibus naar Erawan gereden door uw eigen chauffeur. Vertrek: 8 uur. Rond 12.30 uur bent u terug in Kanchanaburi
Voorwaarden
Entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Kanchanburi Hotels.
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving.
Vervoer per airconditioned minibus en chauffeur.
Maaltijden fris en alcoholische drankjes.
Transfers van andere afgelegen Kanchanburi hotels.
Facultatieve excursies en persoonlijke uitgaven.
Geen gids wel een ervaren chauffeur.
Opmerkingen:
  • Het is niet toegestaan om etenswaren mee het nationaal park in te nemen. Laat meegebracht voedsel achter in de minibus.
  • Breng een handdoek mee en eventueel droge kleren. Weet wel dat er bij de Erawan watervallen geen gelegenheid is om om te kleden.
  • Populaire Green Wood Travel tours