Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Fietsen - Bangkok bij Nacht Laagste prijs: ฿ 2,200.00          Add to planner
Tour details
฿ 2,200.00
Duration: 17.30-21.30
Een fietstocht van ongeveer 4 uur tijdens de avond waarbij eten en cultuur samengaan en er heel veel orgineel Thais de revue passeert tijdens deze ontspannende fietstocht aan de niet toeristische overkant van de Chao Praya.
Deze fietstocht door Thonburi, aan de andere kant van de Chao Praya rivier, start vanaf het Royal Orchid Sheraton Hotel om 17:30 uur.

Nadat we de fietsen uitgezocht hebben en op maat zijn afgesteld starten we aan ons avontuur dat begint met een boottochtje naar de overkant van de rivier. Eerst wandelen we over de altijd drukke Klongsan markt. Daarna fietsen we in een rustig tempo naar een Chinese Pagode. Deze pagode is acht verdiepingen hoog en is afgewerkt met brons en graniet. Let ook op de ramen, die prachtige ets afbeeldingen van vogels en andere dieren bevatten.
We vervolgen onze Bangkok Nacht tour door rustige "dorpjes" en komen weer een markt tegen. Op deze markt verkopen ze alleen maar eten en dit is dan ook de plek waar we ons voorgerecht zullen nuttigen. Er is volop keuze en de gids zal uitleggen wat er aangeboden wordt, waar het uit bestaat en hoe het bereid wordt.
Wij zijn er zeker van dat u het lekker zult vinden! Na dit hapje fietsen we verder langs de Chao Praya rivier en door rustige, gezellige buurten totdat we stoppen bij "Wat Arun", de tempel van de Dageraad.
Het is bijna magisch zoals deze prachtige tempel `s avonds verlicht is. Het zal u zeker ook opvallen dat er praktisch geen bezoekers zijn op dit tijdstip en dat de temperatuur, samen met het frisse briesje van de rivier, ideaal is. Een uitgelezen plek voor fraaie vakantiefoto`s, gecombineerd met wat hartigs.
Vlakbij bevindt zich een Thais restaurant dat zelden of nooit door buitenlanders bezocht wordt. Het is praktisch altijd vol maar wij zorgen natuurlijk dat we een plekje voor u hebben. Nadat onze magen gevuld zijn door de verrukkelijke Thaise keuken vervolgen we onze route langs de Chao Praya rivier richting Wat Rakhang Khositaram waar we de rivier weer oversteken naar de Bangkok-zijde.

Hier vandaan fietsen we langs Sanam Luang en het Koninklijk Paleis totdat we de tempel met de liggende Boeddha (Wat Pho) bereiken. Wat Pho is voortgekomen uit de restauratie van een oudere tempel op dezelfde plek, Wat Phodharam. In 1788 zijn ze hiermee begonnen. Gedurende de regeringsperiode van Koning Rama III (1824-51) werd het tempelterrein vergroot en verder gerestaureerd. Restauraties zijn gedaan in 1882 en de laatste in 2009/10. We wandelen over het tempelcomplex met honderden stupa`s die ook prachtig aangelicht zijn en een heel andere kijk geven op dit complex dan in de drukte en hitte van overdag.We laten Wat Pho achter ons en fietsen verder tot de "Memorial Bridge" die Bangkok met Thonburi verbindt. Deze brug werd geopend op 6 april 1932 ter gelegenheid van het 150-jarige bestaan van de Chakri Dynastie. Aan de Bangkok-zijde van de brug bevindt zich "Pak Klong Talad" die bij toeristen beter bekend staat als de "bloemen en versmarkt". Op dit tijdstip worden hier bloemen, gekweekt in alle windstreken van Thailand, vers aangeleverd. Het is werkelijk een lust voor het oog om de caleidoscoop aan kleuren te zien en te beleven.We vervolgen onze route en zullen om ongeveer 22:15 bij het Royal Orchid Sheraton terugkomen.
Als u wilt kunt u nog wat nagenieten in "Sambal", de Bar & Grill van het Sheraton hotel aan de Chao Praya rivier waar ze een zeldzame collectie exotische cocktails serveren terwijl top DJ`s de muziek verzorgen.
Wat kan ik verwachten
Fietsen door de nachtelijke metropool Bangkok is een heel andere ervaring.
Voorwaarden
Vermelde diner, drinkwater en frisdrank.
Excursie als omschreven in de reisbeschrijving,.
Entreegelden Wat Pho en Wat Arun.
Begeleid door een professionele lokale Engelssprekende gids.
Fiets met helm.
EHBO-doos.
Onze persoonlijke zorg en attentie.
Overige maaltijden en alcoholische drankjes,.
Transfers van en naar uw Bangkok hotel (u ontvangt een route beschrijving).
Facultatieve excursies en persoonlijke uitgaven.
Opmerkingen:
 • Dichte schoenen zijn beter dan sandalen.
 • Korte of lange broek is een kwestie van persoonlijke voorkeur.
 • Lichte katoenen en bedekkende kleding is het koelst en ook het meest beleefd.
 • Beperk uw bagage tot het minimum
 • Neem geen drinkwater mee; we stoppen zeker een keer per uur om uitgebreid te drinken.
 • Een klein fototoestel is handig. Smartphone kan natuurlijk ook.
 • Voor de rit houdt de gids een korte inleiding.
 • Iedereen met een normale conditie kan aan deze fietstocht deelnemen.

 • Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië.
  Reviews
  Populaire Green Wood Travel tours