Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Fietsen - Bangkok Paradise Laagste prijs: ฿ 2,550.00          Add to planner
Tour details
฿ 2,550.00
Duration: 1 day (08.00-16.30)
Bangkok Paradise is een dagexcursie met boot & fiets waarin, zelfs voor lokale deelnemers, een uniek en onontdekt stukje Bangkok wordt onthuld. Net als in onze andere fietstochten vermijden we zoveel mogelijk de hoofdwegen en maken gebruik van het doolhof aan steegjes en betonnen fietspaden, die Bangkok kenmerken, maar toch op geen enkele andere plattegrond te vinden zijn. U ziet hier de "achterkant" van het drukke Bangkok, bij uitstek geschikt om per fiets te verkennen.

Gedurende Bangkok Paradise zien de deelnemers het dagelijkse leven van de vriendelijke lokale bevolking voorbij komen. Per fiets trekt u langs marktjes, tempels, parken, orchideeën en boerderijen met bananen-, papaja- en mangobomen en nog veel meer. Ook bezoeken we kleine fabriekjes (voor vleesballetjes en wierookstokjes, indien geopend). De tijd lijkt hier soms te hebben stilgestaan. Na de voortreffelijke lunch op een idyllische plek stapt u met fiets en al in kleine longtailboten. Met een spectaculaire boottocht komen we in het rijk der garnalen en viskwekerijen. En later gaat u al fietsend voort door de natuur en langs verborgen tempels, u waant zich soms honderden kilometers buiten de stad! Rond 16:30 komt u voldaan weer aan bij het startpunt van de fietstocht.

Gedurende de trip stoppen wordt regelmatig gestopt en wordt voor drinkwater gezorgd.
Als u van fietsen houdt en een natuurliefhebber bent zal Bangkok Paradise een onvergetelijke meerwaarde aan uw verblijf in Bangkok geven.
Voorwaarden
Routebeschrijving voor de Meter Taxi van uw Bangkok hotel naar het startpunt op Soi 71 van Rama III Road.
Verfrissingen en versnaperingen en een lokale lunch inbegrepen.
Onze persoonlijke zorg en attentie
Vervoer terug naar uw hotel gaat ook per Meter Taxi - uw gids helpt u hiermee.
Opmerkingen:
De fietstocht duurt ongeveer 7 uur; de afstand bedraagt ongeveer 50 kilometer. Het is verstandig om u luchtig te kleden en u zelf goed te beschermen tegen de zon (pet mee nemen!) en dichte schoenen te dragen.
Reviews
Populaire Green Wood Travel tours