Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
FIETSEN - Zwerftocht door Bangkok Laagste prijs: ฿ 1,300.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,300.00
Duration: 08.00-12.00, 13.00-17.00
Leuker wordt het niet. Ontdek Bangkok op een echte Nederlandse manier. Op de fiets! Het dagelijks leven in de achteraf straatjes van Bangkok en het verrassende grote Groene Hart van de Thaise hoofdstad openbaren zich niet beter dan met een beetje heerlijke tegenwind op de fiets.
De dagelijkse rituelen voltrekken zich terwijl wij rustig voorbij trappen. We zien de straathandelaren en bekijken hoe het vaak zo verborgen leven langs de viaducten en spoorlijnen van Bangkok zich voltrekt. Deze unieke fietstocht volgt de originele route zoals hij ooit door de Nederlandse fietspionier Co van Kessel is uitgezet.

Na een verfrissend drankje steken we met de longtailboat de Chao Praya rivier over en rijden we zo de groene longen van Bangkok binnen. Dit parkgebied is ooit ontwikkeld door de voormalige koning Bumibhol om te zorgen dat de inwoners van Bangkok ook van de gezonde buitenlucht konden genieten. Het geeft dan ook de indruk dat we ver buiten de stad zijn. We rijden door een natuurgebied met hier en daar wat huisjes. Als we geluk hebben zien we de grote varanen rondkruipen of een schildpad lekker in de zon liggen.

Nadat we hier hebben rondgekeken en nog eens rustig gepauzeerd, fietsen we terug naar het bootje, om na een korte overtocht weer in het tumultueuze stadsleven op te gaan.

Deze tocht duurt ongeveer vier uur en kan in de ochtend of de middag worden gefietst. U legt tussen de 13 en 16 kilometer af. Er wordt op tijd gepauzeerd, rustig gefietst en iedereen kan dus mee doen.
Wat kan ik verwachten
Fietsen door een chaotische metropool Bangkok, veilig met onze gids.
Voorwaarden
Excursie als omschreven in de reisbeschrijving.
Entreegelden.
Begeleid door een professionele lokale Engelssprekende gids,
Drinkwater en versnaperingen.
EHBO-doos.
U rijdt op comfortabele fietsen, voorop een mandje, eenvoudig in gebruik.
Kinderzitjes beschikbaar.
Onze persoonlijke zorg en attentie.
Overige maaltijden en drankjes.
Transfers van en naar uw Bangkok hotel (u krijgt een routebeschrijving).
Facultatieve excursies en persoonlijke uitgaven.
Opmerkingen:
 • Pet met klep of hoed met rand is in elk seizoen aan te raden; het houdt de felle zon uit uw gezicht. Dat is een stuk comfortabeler. Dichte schoenen zijn beter dan sandalen. Korte of lange broek is een kwestie van persoonlijke voorkeur. Lichte katoenen en bedekkende kleding is het koelst en ook het meest beleefd.
 • Beperk uw bagage tot het minimum, maar vergeet de zonnebrandolie niet.
 • Neem geen drinkwater mee; we stoppen zeker een keer per uur om uitgebreid te drinken.
 • Een klein fototoestel is handig. Smartphone kan natuurlijk ook.
 • Zorg dat u niet met lege maag vertrekt, want al is de tocht niet zwaar, het duurt toch een paar uur voor u aan de lunch zit.
 • Voor de rit houdt de gids een korte inleiding.
 • Iedereen met een normale conditie kan aan deze fietstocht deelnemen.
 • Bangkok is zo plat als een dubbeltje en door de luchtstroom tussen de gebouwen blijft het verrassend koel ook in de felle zon. Het tempo is erg relaxt. Lopen is duidelijk warmer.

 • Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië.
  Populaire Green Wood Travel tours