Homepage > Koh tao Tours > Koh tao Tours Details
INKT nachtvissen Laagste prijs: ฿ 950.00          Add to planner
Tour details
฿ 950.00
Duration: 17.00-24.00
Een avond op de oceaan op zoek naar inktvis is een bijzondere ervaring die ook voor niet vissers zeker de moeite waard is om een keer mee te maken.
Wat kan ik verwachten
De ervaren kapitein weet precies wat goede plekken zijn en daar aangekomen gaan alle lichten aan om de inktvissen naar de boot te lokken. De gids legt uit hoe het in zijn werk gaat en dan is het uw beurt. Alle apparatuur is aanwezig op de boot.
Voorwaarden
Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden
vers fruit
frisdrank en drinkwater
entreegelden voor het nationale park en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Koh Tao hotels). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving
zwemvesten
uitgebreid visgerei en aas en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids. Vervoer per open lokale taxi en open boot. Onze Persoonlijke Zorg en Attentie. Exclusief de tour: overige maaltijden
alcoholische drankjes
transfers van niet centraal gelegen Koh Tao hotels
persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies. Wij raden klanten aan om reis-
medische-
annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in Belgi?? of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azi?? afsluiten.
Opmerkingen:
Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen muggen
Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek en de gevangen inktvis kan meteen genuttigd worden als sushi!
Green Wood Travel ook deze dagtocht priv?? voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!
* Deze dagtocht vindt plaats op basis van `join-in`. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een priv??-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
Populaire Green Wood Travel tours