Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Sexy and you know it ... China Town Tour Laagste prijs: ฿ 1,950.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,950.00
Duration: 1 day (18.30-23.30)
Tropische vruchten en kruiden, lokale markten, goudwinkels en traditionele medicijnen... U vindt het allemaal op deze contrastrijke avondwandeling door bruisend Chinatown. Al lopend kunt u in `n notendop met de uitersten van deze zinderende Metropool kennismaken. Het leven speelt zich af op straat, waar we ook lokaal gaan dineren.

Met een volle maag gaan we verder per boot naar een wervelende cabaretachtige show die van grote klasse getuigt. Detail: alle `vrouwelijke` artiesten zijn travestiet! De mooiste dames zijn `heren`, en na de show mag je met de `dames` op de foto.

Een beetje opgewarmd voor het nachtleven? Dan gaan we nu verder naar de befaamde Patpong nachtmarkt met al zijn imitatiespullen, muziekcafe`s en discotheken met de meest recente hits. Vanzelfsprekend kan deze avond niet voorbijgaan zonder een bezoek aan de a-go-go bars van Patpong.

Deze tour is Inclusief alle vermelde transfers. De Thaise gids keert om 23.30 terug naar het Prince Palace Hotel en/of ander Bangkok Hotel. U kunt natuurlijk op eigen gelegenheid verder op stap gaan. Alle drankjes op deze spectaculaire avond zijn voor eigen rekening.
Voorwaarden
Alle vermelde maaltijden
Entreegelden en omschreven transfers
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving begeleidt door een (1x) professionele lokale Engelssprekende gids
Vervoer per minibus, diverse open boten en Sky train
Onze persoonlijke zorg en attentie
Overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes
Persoonlijke uitgaven
Transfers van Bangkok hotels buiten het centrum en facultatieve excursies
Opmerkingen:
  • Start met een minimum van 4 deelnemers. Niet geschikt voor kinderen 16 jaar en jonger.
  • **Iedere maandag is het schoonmaakdag in Bangkok. Er zijn dan er geen streetfood markten en/of straatverkopers.

  • Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.
    Populaire Green Wood Travel tours