Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Laagste prijs: Bel ons          Add to planner
Tour details
Bel ons
Duration:
Voor de liefhebbers van vissen is deze tour een absolute must, maar ook voor de toeschouwers is het zeker de moeite waard in deze prachtige omgeving. Of u nu een professionele visser bent, of nog nooit in uw leven hebt gevist, deze tour is geschikt voor iedereen, jong en oud.

U wordt in de ochtend (of middag) opgehaald bij uw hotel, en na een ritje van 30 minuten bent u bij het meer waar uw grote avontuur kan beginnen. Onder begeleiding van een lokaal Engelssprekende instructeur wordt uw vis-vaardigheden verbeterd en kan u alles wat u heeft geleerd ter plekke in praktijk uitvoeren. In het meer vangt u geheid hele grote vissen, zoals de bekende Mekong meervallen. Als u gelukt hebt, vangt u misschien een meerval van meer dan 25kg!
Van de 2200 meerval soorten is de meerval de grootste en de enige die inheems is in West-Europa. De een na grootste is de Mekong meerval die in het Mekong rivier in Thailand leeft.
Met de hulp van uw instructeur bent u in een mum van tijd een expert in monstervissen.

Rond begin van de middag (of avond, als u de tour in de middag doet) wordt u weer naar uw hotel gebracht, waar u kan bijkomen en napraten over uw onvergetelijke ervaring.
Wat kan ik verwachten
Gezellig vissen in een familie vriendelijke omgeving.
Voorwaarden
Vers fruit en drinkwater.
Entreegelden voor het nationale park.
Omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Chiang Mai hotels).
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving.
Uitgebreid visgerei en aas.
Begeleidt door een lokale Engelssprekende gids.
Vervoer per open lokale taxi.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Overige maaltijden, alcoholische en frisdrankjes.
Transfers van niet centraal gelegen Chiang Mai hotels.
Persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
Opmerkingen:
  • Vanwege ecologische redenen is Green Wood Travel er een voorstander van om de gevangen vis weer terug te zetten.
  • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen). Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek., zonnecrème en zonnebril.
  • * Deze dagtocht vindt plaats op basis van `join-in`. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een prive-tour. Prijzen op aanvraag.
  • Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.

  • Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.
    Populaire Green Wood Travel tours