Baan Suchadaa Lampang ResortPrijs vanaf
3,750 Baht
+ ontbijt
Prijzen & info

Hotel foto's:

Baan Suchadaa Lampang Resort voordeelprijsBaan Suchadaa Lampang Resort in de natuurBaan Suchadaa Lampang Resort in de natuurBaan Suchadaa Lampang Resort Noord ThailandBaan Suchadaa Lampang Resort voordeelprijsBaan Suchadaa Lampang Resort in de natuurBaan Suchadaa Lampang Resort in de natuurBaan Suchadaa Lampang Resort Noord ThailandBaan Suchadaa Lampang Resort voordeelprijsBaan Suchadaa Lampang Resort in de natuurBaan Suchadaa Lampang Resort prijsgarantieBaan Suchadaa Lampang Resort Noord ThailandBaan Suchadaa Lampang Resort voordeelprijsBaan Suchadaa Lampang Resort in de natuurBaan Suchadaa Lampang Resort prijsgarantieBaan Suchadaa Lampang Resort Noord ThailandBaan Suchadaa Lampang Resort voordeelprijs


Locatie: Buiten de stad

Officiële website

 • Boetiek hotel
 • Rustige locatie
 • Duurzaam Green hotel
 • Gratis Internet Wifi

 • Hotel categorie info.


  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
  Baan Suchadaa betekent het huis van Suchadaa. Grote kans dat u mevrouw Suchadaa, de eigenaar van dit intieme resort, zelf achter de potten en pannen in de keuken vindt. Baan Suchadaa Lampang ligt een kilometer of drie uit het centrum van het stadje en biedt daardoor een prachtig zicht op wat deze streek zo aantrekkelijk maakt: de natuur. Met maar zeven kamers is hier alle ruimte om het de gasten optimaal naar de zin te maken. Rust en privacy staan hoog in het vaandel. Daarom is de keuken vroeg dicht (schuif niet na zeven uur aan, dan bent u te laat. Maar u kunt rond 5 uur wel mee beslissen over wat er op het menu komt) en is er voor gekozen dat de gasten minimaal 14 jaar oud moeten zijn. Vroeg op heeft zijn voordelen, u kunt de zon over de rijstvelden zien opkomen.
  Accommodatie: goede kwaliteit luxe en superior kamers in Noord-Thaise stijl. Allemaal met een balkon of terras, airconditioning en gratis internet.
  Faciliteiten: zoutwater zwembad, tuin. Binnen en buiten (Pool Terrace) restaurant en bar, met veel Thaise gerechten uit de streek. Fietsen te huur.
  Locatie: 3 kilometer buiten Lampang. Daar vindt u de supermarkten en marktjes. Het vliegveld van Lampang ligt op 5 kilometer, dat van Chiang Mai op 75 kilometer.  Room Type Informatie:

  Deluxe
  Deluxe kamer (45 m2) met terras met zitje en uitzicht op het meertje. Met een tweepersoonsbed, gratis internet, airconditioning, ventilator, sofa, TV, koelkast, koffie- en theezetfaciliteiten, waterkoker, droger. Badkamer met douche en/of bad.
  Superior
  Superior kamer (32 m2) met terras met zitje en uitzicht op het meertje. Met een tweepersoonsbed, gratis internet, airconditioning, ventilator, sofa, TV, koelkast, koffie- en theezetfaciliteiten, waterkoker, droger. Badkamer met douche en/of bad.

  Baan Suchadaa Lampang Resort Recensies

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.
  • Prijsgarantie!
  • LAAGSTE prijsgarantie HOTELS
  • Ontbijt inclusief
  • GRATIS annuleren
  • Geen verborgen kosten
  • Natuurrampen? Wij bieden echte zekerheid, 24 uur bereikbaar
  • * prijsgarantie-condities

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  3750 Baht
  Baan Suchadaa Lampang Resort

  Baan Suchadaa betekent het huis van Suchadaa. Grote kans dat u mevrouw Suchadaa, de eigenaar van dit intieme resort, zelf achter de potten en pannen i