Slapen op een rafthouse in Kanchanaburi

January 03, 2019
Thailand Thailand
Kanchanaburi
Familie reizen Kanchanaburi
Familie reizen
Hier beneden ligt River Kwai Jungle Raft, de eerste rafthouse accommodatie in Kanchanaburi. Niet zo gek dat ze de mooiste plek hebben. Je kunt er alleen met de longtailboot naar toe. Elektriciteit is er niet, maar toch is er genoeg te beleven.
 

Je ligt in je hangmat voor je bamboe bungalow op het water en kijkt uit over de River Kwai Noi. Om je heen zie je jungle, een olielampje verlicht de intredende duisternis. Wat verderop zijn mensen aan het zwemmen, iemand in een kano peddelt vrolijk voorbij. River Kwai Jungle Raft, in het midden van de jungle van het Sai Yok National Park, geeft je rust en plezier.
 

Je kunt een extra mooie trip maken als je er een tweedaagse of driedaagse belevenis van maakt. Je kunt naar de Bridge over the River Kwai en de Hellfire Pass en komt meer te weten over het lot van duizenden krijgsgevangenen, waaronder duizenden Nederlanders, die door de Japanners gedwongen werden aan de Birma dodenspoorlijn te werken.
 

Maar je verblijf in River Kwai Jungle Raft is ook een kennismaking met de Mon, een stam die haar oorsprong in Birma heeft. Je krijgt een traditionele dansvoorstelling en kijkt in een Mon dorp hoe zij hier leven.

Wil je meer weten over Kanchanaburi, over de tweedaagse en driedaagse trip naar River Kwai Jungle Raft of over Green Wood Travel, je weet ons te vinden!
 
 

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *RECENT POST
Dromen van Koh Chang Ernst | February 05, 2024
RELATE STORY
Dromen van Koh Chang Ernst | February 05, 2024
Thailand Algemeen Ernst | January 17, 2024
Ontdek de Isaan. 10++ tips! Ernst | January 03, 2024
Bitterballen in Bangkok Ernst | December 31, 2023

POPULAR STORY VIEW ALL


Populaire Green Wood Travel tours