Aquarium - Siam Ocean World

Tourcode:0137
Datum: Dagelijks
Tijd: 10.00 - 21.00
Category: Themapark
Algemene waardering: 3.9 uit of 5 beoordelingen. 11 eerlijke recensies. Lees Recensie
Zoiets heeft u nog nooit gezien of meegemaakt! In de kelders van het chique winkelcentrum Siam Paragon bevindt zich nog een paradijs: dat van de wondere onderwaterwereld. Siam Ocean World, het grootste aquarium van Zuidoost-Azi├ź biedt onderdak aan maar liefst 400 soorten uitzonderlijke zeedieren, van de veeltandige en vervaarlijk ogende haaien via de gracieuze roggen tot boeiende krabben, kreeften en kleurrijke koralen en simpele zeeanemonen.
U bent geboeid van begin tot einde, van de bizarre zeebewoners in de categorie 'weird and wonderful' via het 'deep reef' tot de 'rocky shore', het 'rainforest', de 'living ocean' en de bot- en hersenloze 'sea jellies'. U komt ogen tekort. Er valt altijd wel iets te beleven tijdens uw bezoek, van een praatje door een van de duikers tot het voederen van de dieren (onder meer haaien, zeehonden, vissen of pinguïns) in of boven water.
Het is een uitmuntende excursie, niet alleen leerzaam voor uzelf, maar zeker ook voor uw kinderen die hier de dag van hun leven hebben.
Green Wood Travel biedt u keuze uit diverse programma's: het indrukwekkende aquarium of een combinatie van het aquarium, varen met de 'glass bottom boot', een voetmassage door... visjes in de Happy Fish, Happy Feet en een ronduit spectaculaire show in het 5D-!! theater onder het genot van een beker Pepsi en popcorn.

Mocht u nog meer avontuur willen dan is er ook de optie 'naar de haaien' te gaan. Dat wil zeggen: duiken met de zekerheid om de nodige hapgrage vissen tegen te komen.

Siam Ocean World aquarium is dagelijks geopend van 09.00 tot 21.00 uur. Het 5D-theater sluit een uur later.Bij het duiken kunt u kiezen uit 3 mogelijkheden. Beginners volgens het introductieprogramma. Duikers met iets meer ervaring kunnen de 'scuba tune up' volgen, terwijl de ervaren duikers meer hun eigen gang kunnen gaan.

De duikoptie is inclusief toegang tot het aquarium, een ervaren instructeur, 30 minuten duiktijd, wetsuit, duikuitrusting, diploma en souvenirs.Opmerkingen: u kunt met de taxiboot vanaf Prince Palace Hotel tot Siam Paragon varen voor 10 THB per persoon. Vraag de routebeschrijving aan Green Wood Travel.
Inclusief de tour: excursie als omschreven in de reisbeschrijving, entreegelden. Routebeschrijving voor de Meter Taxi (niet inclusief) van uw Bangkok-hotel naar het Siam Paragon.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Exclusief de tour: overige maaltijden en drankjes, transfers en facultatieve excursies, persoonlijke uitgaven, reisverzekering. Vervoer terug naar uw hotel gaat ook per Meter Taxi (niet inclusief.)

Recensie voor Aquarium - Siam Ocean World

Algemene waardering: 3.9 uit of 5 beoordelingen. 11 eerlijke recensies.
Name: Dirk Venema
Date: 23-Jun-19

Recensie: Net geweest en vreselijk genoten. Veel mooie foto momenten.Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Sandra
Date: 05-Jun-19

Recensie: Wat een gaaf aquarium, een van de mooiste die wij gezien hebben. En dat terwijl ik niet eens van vissen hou. Echt een aanrader om te gaan kijken.Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: M. van Harmelen
Date: 12-May-19

Recensie: Zeker naar toe gaan. Zo ontzettend mooi! Echt een aanrader dit wil je niet missenRating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: J van Uffelen
Date: 17-Mar-19

Recensie: Een mooi aquarium maar niet echt bijzonder. DE glasbodemboottocht stelt niets voor en de 4G film heeft niets met het aquarium te maken.Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Herman van Meerwijk
Date: 14-Jan-19

Recensie: Wel leuk met show voor de kinderen maar voor ouder minder interessantRating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

LEES MEER RECENSIES

Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
650 Baht
Dreamworld Attractiepark

's Morgens halen we u op bij uw hotel in Bangkok voor een snelle rit naar Dreamworld, een fantasie-wereld voor jong en oud aan de noordkant van Bangkok. U gaat het attractiepar

Vanaf:
750 Baht
Safari World natuurpark

Safari World combineert het beste van twee werelden: een safari park en een marine park. Ga op safari en maak een tocht van 8 kilometer langs giraffen, gazelles, tijgers, neushoorn

Vanaf:
750 Baht
Aquarium - Siam Ocean World

Zoiets heeft u nog nooit gezien of meegemaakt! In de kelders van het chique winkelcentrum Siam Paragon bevindt zich nog een paradijs: dat van de wondere onderwaterwereld. Siam Ocea