Lekker eten - Eet en wandel in de stad der liefde

Tourcode:0141
Datum: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag & Zaterdag
Tijd: 09.30-13.00
Category: WandelenLekker etenDuurzaam
Algemene waardering: 4.2 uit of 5 beoordelingen. 12 eerlijke recensies. Lees Recensie
Een unieke eet en wandelervaring waarbij u kennis maakt met het onontdekte culinaire Bangkok. U ontdekt de geheimen van heerlijke lokale gerechten en wandel door het hart van Bangkok: de wijk Bang Rak oftewel dorp der Liefde met zijn drukke verkeer afgewisseld door serene tempels.
VOORDEEL ! Geboekt via Green Wood Travel bespaart u
150 THB++ p.p. BOEK TIJDIG !

In de ochtend verzamelen we bij het BTS Saphan Taksin station aan de Chao Praya rivier. Uw gids geeft een korte introductie voordat we aan ons culinaire en culturele ontdekkingsavontuur beginnen door de historische Bang Rak wijk (dorp der liefde.) U ontvangt een audiorecorder om alle informatie goed te kunnen volgen. We stoppen bij een aantal van de oudste en meest favoriete eetgelegenheden van de buurt en proeven daar kleine hapjes zoals het al door drie generaties gerunde eethuisje waar u knisperende, op Chinese stijl geroosterde, eend kunt proeven terwijl de bejaarde eigenaar u vriendelijk toeknikt en het Moslim restaurant waar u kunt genieten van sappige saté's, lava eieren in currysaus en verrukkelijke roti's. Even een zijstraatje in en weg van het verkeer staat u plotseling oog in oog met een prachtige tempel tussen de wolkenkrabbers in. Natuurlijk staat ook de beroemde Isaan keuken op het menu in een eethuisje, goed verborgen maar oh zo lekker!
Aan de andere kant van de Chao Praya rivier zetten we onze wandeling voort door straatjes met verborgen eettentjes, alleen bekend en geliefd bij de lokale bevolking. U zult versteld staan van de diversiteit aan heerlijke gerechten maar ook van de rijke religieuze en architectonische geschiedenis van deze oude stadswijk aan de rivier.

We eindigen bij een van de meest bekende eetgelegenheden van Bangkok, althans voor de ingewijden, al jaren in handen van dezelfde familie.

Opmerkingen:
 • De eet & wandeltocht duurt ongeveer drie uur.
 • Het is verstandig om u luchtig te kleden en u zelf goed te beschermen tegen de zon (pet mee nemen!) en dichte schoenen te dragen.
 • Heeft u een (voedsel)allergie of eet u vegetarisch? Geef dit dan op bij uw boeking.
 • Inclusief de tour: alle vermelde snacks en gerechten en eventuele entreegelden. Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleid door een professionele lokale Engelssprekende gids. Routebeschrijving voor de Meter Taxi (niet inclusief) van uw Bangkok hotel naar het startpunt BTS station Saphan Taksin EXIT 3. Die beschrijving luidt zowel in het Engels als in Thai. Neem een andere taxi als u denkt dat de chauffeur niet begrijpt waar u heen wilt. Is uw hotel nabij een BTS station dan moet u reizen richting Wongwian Yai. De reisduur bedraagt doorgaans een uur.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: vervoer terug naar uw hotel gaat ook per Meter Taxi of BTS Sky train (niet inclusief) - uw gids helpt u hiermee. Persoonlijke uitgaven zoals voor drankjes en tips.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Lekker eten - Eet en wandel in de stad der liefde

  Algemene waardering: 4.2 uit of 5 beoordelingen. 12 eerlijke recensies.
  Name: Patrick
  Date: 22-Sep-19

  Recensie: Een leuke tour als je van eten houdt en interesse hebt in culinaire geschiedenis het is een leuke oude wijk met een verhaal omtrent food en generaties. Het is qua tijd precies goed het duurt niet te lang en het tempo is ok. Leuk om lopend deze wijk te ontdekken.
  Name: Fam. Kramer
  Date: 21-Jul-19

  Recensie: Verrukkelijk! Voor ons een culinaire verrassing. Alle geuren, kleuren en overheerlijke smaken.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Saskia
  Date: 16-Jun-19

  Recensie: De wandeling was erg leuk om te doen. Met een internationaal gezelschap kom je in restaurants waar wij normaal aan voorbij lopen. De gids Lucy was een gezellige enthousiaste vrouw. Met de boot de rivier over en ook daar heerlijk gegeten. Gefrituurd citroen gras was heerlijk. Al met al vonden wij het zeer de moeite waard!  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Fam. van der Meer
  Date: 05-Jun-19

  Recensie: 's-Ochtends vroeg met een groepje van 7 personen met onze ggidse op stap. We hebben diverse dingen bezocht maar waar het bij deze tour om gaat is het bezoeken van 5 verschillende Thaise eetgelegenheden. Die vertegenwoordigen de typische Thaise keuken en dat vonden wij een prettige ervaring. Ook al omdat de gidse prima Engels sprak. Omdat het een ochtenprogramma is: niet te veel eten voor vertrek.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: P. Hoeben
  Date: 29-May-19

  Recensie: Beter dan in de beschrijving. Volgend jaar doen we deze trip weer!  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  LEES MEER RECENSIES

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  1750 Baht
  Sexy and you know it ... China Town Tour

  Tropische vruchten en kruiden, lokale markten, goudwinkels en traditionele medicijnen... U vindt het allemaal op deze contrastrijke avondwandeling door bruisend Chinatown. Al lopen

  Vanaf:
  1150 Baht
  Lekker eten - Eet en wandel in de stad der liefde

  Een unieke eet en wandelervaring waarbij u kennis maakt met het onontdekte culinaire Bangkok. U ontdekt de geheimen van heerlijke lokale gerechten en wandel door het hart van Bangk

  Vanaf:
  1550 Baht
  Wandelen door de Kleuren van Bangkok

  Een fijne en ontspannen wandeltocht door "het andere Bangkok". U komt op verrassende plekken waar nog weinig toeristen geweest zijn, maakt een stukje authentiek Thailand