Diner cruise over de Mae Ping rivier

Tourcode:0213A
Datum: Dagelijks
Tijd: 18.30 - 21.30
Category: Dinercruise
Algemene waardering: 3.0 uit of 5 beoordelingen. 3 eerlijke recensies. Lees Recensie
Een romantische avond op de rivier de Mae Ping met authentiek Thais eten en drankjes*.

U wordt rond 18.30 uur bij uw hotel opgehaald en naar de oever van de Mae Ping rivier gebracht, waar de voormalige rijstboot op u ligt te wachten. Terwijl de zon ondergaat geniet u van het leven langs en op de rivier.

Er wordt een heerlijk Thais diner geserveerd met vers fruit. Onderweg zien we lokale Thaise huizen en maken kennis met het leven van de bewoners op de rivieroevers. De duizenden lichtjes en de skyline van Chiang Mai in de verte verhogen de feeërieke sfeer van deze romantische vaartocht.

Om 21.00 meren we weer aan en wordt u voldaan naar uw hotel teruggebracht. Een gezellige romatische avond op het water.Opmerkingen:
 • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen muggen (DEET meenemen!)
 • Green Wood Travel ook deze dagtocht privé voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!
 • Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden (Thai menu), entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Chiang Mai hotels.) Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door lokale Engelssprekende Thaise gids. Vervoer per airconditioned minibus en open boot.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
  Exclusief de tour: overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, fris en alcoholische drankjes, transfers van/naar niet centraal gelegen Chiang Mai hotels en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Diner cruise over de Mae Ping rivier

  Algemene waardering: 3.0 uit of 5 beoordelingen. 3 eerlijke recensies.
  Name: arthur
  Date: 04-Jun-19

  Recensie: leuke afsluiting op de laatste avond. Goed eten en vrolijke gids.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Ruud van der Linden
  Date: 20-Feb-19

  Recensie: We hebben deze excursie in januari met 12 personen ondernomen. Alle 12 waren wij het er over eens... deze excursie is zijn geld niet echt waard. Het eten stond reeds klaar bij onze aankomst en was halflauw en de service liet te wensen over. Een van de weinige excursies die ik met Greenwood (waar ik al jaren tevreden klant ben) in geen enkel geval kan aanraden.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Govert Pruissen
  Date: 20-Feb-19

  Recensie: Dis is een organisatie die amateuristisch overkomt. De stoelen zijn soms geheel rot, bij ons brak er een stoel geheel af en verdween de persoon die erop zat onder de tafel. He eten, smaakvol maar beperkt. De vaartocht was leuk en naar het centrum van Chiang Mai  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Diner cruise over de Mae Ping rivier

  Een romantische avond op de rivier de Mae Ping met authentiek Thais eten en drankjes