Chumphon 4 Eilanden Snorkel Tour

Tourcode:0902
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.00
Category: Snorkelen
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Zwembroek klaar, flippers aan, duikbril in de aanslag, gaan met die ba.... uh catamaran. Ben je gek op snorkelen, dan zit je goed, dit is echt wat voor jou, want op deze tour ga je echt heel veel vissen en koraal zien. Op het programma staan de vier eilanden Koh Mattra, Koh Lakrad, Koh La Wa en Koh Lung Ga Jiw, en een lunch op de boot.

Je wordt opgehaald op een van de volgende stranden: Sai Ree Beach, Thong Wua Lan Beach, Paradonpab Beach of in een centraal gelegen hotel in Chumphon. Met de minibus word je naar de pier gebracht, waar de catamaran al ligt te wachten. Er wordt tot ongeveer 4 uur op verschillende locaties gesnorkeld.

Bij het eiland Mattra ben je veel onderwater, en terecht. Je ziet er prachtig koraal en veel vissen. Maar er leeft op dit eiland ook een soort 'reuzen' krab, eentje die bomen kan klimmen en het geluid maakt van een kip.

Koh Lakrad is een groot eiland en ziet er van bovenaf een beetje uit als een neushoorn. Het is ook herkenbaar aan de drie kalkstenen spitsen. Ook hier kun je uitgebreid snorkelen.

Koh La Wa is leuk vanwege de oranje gekleurde anemoonvis (Nemo!) en bijzonder vanwege de zeldzame zee-anemonen.

Het vierde eiland dat je op deze dag bezoekt heet Koh Lung Ga Jiw. Ook al perfect om te snorkelen, maar ook interessant door de groet kolonie zwaluwen.

Optionele Tours:

Chumphon Snorkel Trip
Dit wordt snorkelen totdat je een ons weegt en je tenen zijn verschrompeld tot natte watjes. Met andere woorden: maak je borst maar nat, want op deze
Dagduik Chumphon National Marine Park
Op duikavontuur naar Koh Ngam Yai en Koh Ngam Noi eilanden. Zwaluwen bevolken de verschillende onbewoonde eilanden voor de kust van Chumphon. Deze eil
Snorkeltrip naar Koh Tao & Koh Nang Yuan
Een hele dag genieten van Koh Tao 's zon, strand en onderwaterleven met een snelle catamaran.
Opmerkingen:
 • Neem een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecrème en zonnebril, pet of hoed mee.
 • het lunch buffet bestaat uit Thaise gerechten en seafood. Heeft u andere wensen, vegetarisch, geen varkensvlees, laat dit bij het boeken weten.
 • Geschikt voor kinderen die goed kunnen zwemmen

 • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, getijden, sluiting koraalriffen etc. kunnen routes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van deze tour blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
  Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden (lunch buffet), vers fruit , drinkwater en omschreven transfers. Excursies als omschreven in de reisbeschrijving, snorkeluitrusting, zwemvesten en een lokale Engelssprekende gids. Toegang tot het Chumphon National Marine Park. Vervoer per open catamaran (boot).
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, transfers van niet centraal gelegen Chumphon hotels, en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Chumphon 4 Eilanden Snorkel Tour

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Chumphon Snorkel Trip

  Dit wordt snorkelen totdat je een ons weegt en je tenen zijn verschrompeld tot natte watjes. Met andere woorden: maak je borst maar nat, want op deze tour ga je echt heel veel snor

  Vanaf:
  Contact
  Chumphon 4 Eilanden Snorkel Tour

  Zwembroek klaar, flippers aan, duikbril in de aanslag, gaan met die ba.... uh catamaran. Ben je gek op snorkelen, dan zit je goed, dit is echt wat voor jou, want op deze tour ga je

  Vanaf:
  Contact
  Snorkeltrip naar Koh Tao & Koh Nang Yuan

  Een hele dag genieten van Koh Tao 's zon, strand en onderwaterleven met een snelle catamaran.