Dagduik Chumphon National Marine Park

Tourcode:0903
Datum: Dagelijks
Tijd: 09.00 - 15.00
Category: Duiken
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Op duikavontuur naar Koh Ngam Yai en Koh Ngam Noi eilanden. Zwaluwen bevolken de verschillende onbewoonde eilanden voor de kust van Chumphon. Deze eilanden worden afgeschermd voor bezoekers daar de zwaluwnesten verzameld worden voor een kostbare Chinese Specialiteit 'bird nestsoup'.Deze vogel nestjes worden op spectaculaire manier verzameld !

Duiken in het heldere water, zicht varieert van 10 tot 20 meter, geeft een onvergetelijke indruk van de kleurrijke vissen en harde en zachte koralen. Lunch aan boord. Er is voldoende tijd om te genieten van het mooie onderwaternatuur van de eilanden.

Rond 15.00 uur zijn we weer terug in het resort.Optionele Tours:

Chumphon Snorkel Trip
Dit wordt snorkelen totdat je een ons weegt en je tenen zijn verschrompeld tot natte watjes. Met andere woorden: maak je borst maar nat, want op deze
Chumphon 4 Eilanden Snorkel Tour
Zwembroek klaar, flippers aan, duikbril in de aanslag, gaan met die ba.... uh catamaran. Ben je gek op snorkelen, dan zit je goed, dit is echt wat voo
Snorkeltrip naar Koh Tao & Koh Nang Yuan
Een hele dag genieten van Koh Tao 's zon, strand en onderwaterleven met een snelle catamaran.
Opmerkingen:
 • Vervoer per hoge snelheid catamaran of reguliere boot is afhankelijk van de weersgesteldheid.
 • Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecrème en zonnebril.

 • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, getijden, sluiting koraalriffen etc. kunnen routes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de Snorkeltrip naar Koh Ngam Yai en Koh Ngam Noi eilanden blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
  Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, vers fruit, drinkwater, frisdrank en omschreven transfers (alleen vanaf Chumphon Thung Wualeng Beach hotels). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving, snorkeluitrusting, zwemvesten en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned minibus en diverse open boten.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, transfers van andere Chumphon hotels, persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Dagduik Chumphon National Marine Park

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Dagduik Chumphon National Marine Park

  Op duikavontuur naar Koh Ngam Yai en Koh Ngam Noi eilanden. Zwaluwen bevolken de verschillende onbewoonde eilanden voor de kust van Chumphon. Deze eilanden worden afgeschermd voor

  Vanaf:
  Contact
  PADI - Open Water Diver Duikcursus CHUMPHON

  Chumphon is een populaire duikbestemming waarbij het zicht onder water loopt van 3 tot ruim 20 meter en de stromingen duiken op elk niveau mogelijk maken. Nog geen ervaring? Je kan