PADI - Open Water Diver Duikcursus CHUMPHON

Tourcode:PADICHP
Datum: Dagelijks
Tijd: 09.00 - 17.00
Category: Duiken
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Chumphon is een populaire duikbestemming waarbij het zicht onder water loopt van 3 tot ruim 20 meter en de stromingen duiken op elk niveau mogelijk maken. Nog geen ervaring? Je kan het heel snel leren met de vierdaagse PADI duikcursus.

Je kan rekenen op lange duiktijden met maximaal vier leerlingen per duikinstructeur. In tegenstelling tot de meeste introductiecursussen begint jouw duikavontuur in het zwembad, waar je de elementaire kennis en vaardigheden kan opdoen om later zelfstandig te kunnen gaan duiken.

Een vierdaagse cursus bestaat uit drie delen:
- Oefeningen in het zwembad
- Theorielessen
- Vier open water duiken bij Koh Ngam Yai en Koh Ngam Noi eilanden.

Na het behalen van je duikcursus ontvang je een duikbrevet. Dit duikbrevet is internationaal erkend en na je opleiding kan je heerlijk overal duiken, t/m 18 meter. Met dit brevet kan je overal ter wereld een uitrusting huren om samen met een gebrevetteerde "buddy" te gaan duiken. Nu ben je klaar om zelf de onderwaterwereld te gaan ontdekken!

Opmerkingen: deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen. Er is geen gezondheidsverklaring nodig. Wel moet er bij aanvang een medische verklaring ingevuld worden die vraagt naar jouw medische achtergrond. Bij hoge uitzondering is het nodig een gezondheidsverklaring te krijgen van een dokter voordat je kan deelnemen aan en PADI cursus.
Inclusief de tour: PADI cursus als omschreven in de reisbeschrijving, duikuitrusting (BCD + Fins + Mask + Tanks & Regulator), begeleiding door een lokale Engelssprekende instructeur, lesmaterialen, certificatiekosten, duikverzekering, omgeschreven transfers (alleen vanaf Thung Wualeng beach hotels) , lunch, drinkwater en frisdranken.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, overige transfers, persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

Recensie voor PADI - Open Water Diver Duikcursus CHUMPHON

Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
Contact
Dagduik Chumphon National Marine Park

Op duikavontuur naar Koh Ngam Yai en Koh Ngam Noi eilanden. Zwaluwen bevolken de verschillende onbewoonde eilanden voor de kust van Chumphon. Deze eilanden worden afgeschermd voor

Vanaf:
Contact
PADI - Open Water Diver Duikcursus CHUMPHON

Chumphon is een populaire duikbestemming waarbij het zicht onder water loopt van 3 tot ruim 20 meter en de stromingen duiken op elk niveau mogelijk maken. Nog geen ervaring? Je kan