Zee-kajakken & snorkelen in Angthong Marine Park

Tourcode:0505
Datum: Dagelijks
Tijd: 07.30 - 17.00
Category: SnorkelenKajakken
Algemene waardering: 3.5 uit of 5 beoordelingen. 9 eerlijke recensies. Lees Recensie
Een heerlijke dag met zon, zee en onderwaterwereld in een sprookjesachtige omgeving niet ver van Koh Samui.

Mu Koh Angthong National Marine Park is een eilandengroep in de Golf van Thailand gelegen ten noordwesten van Koh Samui met een oppervlakte van 102km2 bestaande uit 42 eilanden. Deze tropisch begroeide kalkstenen eilanden zijn gelegen in ondiep water en omringd door koraalriffen. Hier treft u een scala aan van ongestoorde flora en fauna.

Vandaag wordt een sportieve dag! U wordt s'morgens vroeg bij uw hotel opgehaald en arriveert rond 7.30 bij de Nathon Pier. Om 08.30 vertrekken we per comfortabele tourboot naar het Angthong National Marine Park. Aan boord krijgt u een licht ontbijt.
Na ongeveer anderhalf varen komen we in het park aan. Geniet van het prachtige landschap!
U kunt hier zelf doorheen gaan peddelen in onze zeekajaks of per langstaartboot doorgaan naar het eiland Mae Koh. Na een korte maar steile klim zijn we boven op de heuvel en wordt u beloond voor de inspanning met een adembenemend mooi uitzicht over het Talay Nai, een zoutwater meer omgeven door steile rotsen en met emerald groen water. Als in een sprookje! Terug aan boord kunt u genieten van een uitstekende lunch.
We vervolgen onze tour naar het eiland Wau Ta Lap waar de kajakken op ons liggen te wachten. Tijdens het peddelen geniet u van de prachtige omgeving met bounty-achtige stranden en mysterieuze grotten. U kunt ook langs een natuurpad een 500 meter omhoog klimmen om een geweldig uitzicht te hebben over de wijde omgeving met zijn vele eilandjes of ontdek de Lotus grot "Bua Boke" met zijn fascinerende stalagmieten en stalactieten.

Liever lekker lui op het strand en wat snorkelen? Ook dat kan. Tegen drie uur gaan we weer aan boord, tijd voor kopje thee en een snack en we varen rustig terug naar Koh Samui, nagenietend van deze veelzijdige dag. Bij aankomst wordt u weer teruggebracht naar uw hotel.Opmerkingen:
 • Vervoer per reguliere boot is afhankelijk van de weersgesteldheid.
 • Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecrème en zonnebril.

 • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, getijden, sluiting koraalriffen etc. kunnen routes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de Snorkelen in paradijselijk Koh Pha-Ngan tour blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
  Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf Lamai, Chaweng-, Bophut & Menam Beach). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een professionele lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned minibus en diverse open boten.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, transfers van andere Koh Samui hotels en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Zee-kajakken & snorkelen in Angthong Marine Park

  Algemene waardering: 3.5 uit of 5 beoordelingen. 9 eerlijke recensies.
  Name: Sandra
  Date: 11-Nov-19

  Recensie: Leuke dagtrip, veel mooie dingen gezien, wel wat massaal maar de moeite waard. Van het snorkelen moet je je niet te veel van voorstellen  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Sabine De Rijck
  Date: 22-Aug-19

  Recensie:  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Sanne Dekker
  Date: 29-Jul-19

  Recensie: We hadden onze eerste boekig moeten afzeggen vanwege ziekte. Dit was geen probleem voor Green Wood Travel en we zijn twee dagen later gegaan. Mooie snorkel trip en goed georganiseerd. Wel vrij massaal met meer dan 25 personen.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Sanne
  Date: 15-Jul-19

  Recensie: Goed georganiseerde trip. Goed materiaal en de lunch was lekker.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Helen
  Date: 13-May-19

  Recensie: Helaas is onze recentie gekleurd door het weer: tropische regen de hele nacht ervoor en veel wind. De regen viel nog toen we vertrokken, daardoor werd deel van de passagiers aan boord nat. De zee was ruw en vele passagiers ziek. Het werd een zee tocht met letterlijk ups en downs. Overstappen in longboats was tricky maar het personeel was behulpzaam. Gezien het feit dat het gezelschap al zeeziek was, en met geruime eigen ervaring met kajakken, hebben we dit overgeslagen. Drijfnat worden in de regen op een woeste zee is niet het toppunt van aangenaamheid. Het uitzicht op de lagune was wel een klim waard en daarna smaakte het eten aan boord goed. Helaas was snorkelen onmogelijk: door het weer was het zeewater niet helder, er was geen vis te zien, het water was echter wel heerlijk warm en aangenaam. Jammer, voor ons was het een mislukte tocht waarbij het zeker morgens afzien was vanwege de wind, regen en ruwe zee.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  LEES MEER RECENSIES

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Snorkelen in Angthong Marine National Park

  Mu Koh Angthong National Marine Park is een eilandengroep in de Golf van Thailand gelegen ten noordwesten van Koh Samui met een oppervlakte van 102km2 bestaande uit 42 eilanden. De

  Vanaf:
  Contact
  Zee-kajakken & snorkelen in Angthong Marine Park

  Mu Koh Angthong National Marine Park is een eilandengroep in de Golf van Thailand gelegen ten noordwesten van Koh Samui met een oppervlakte van 102km2 bestaande uit 42 eilanden. De

  Vanaf:
  Contact
  Snorkelen in paradijselijk Koh Pha-Ngan

  Koh Pha-Ngan is een prachtig buureiland van Koh Samui, bedekt met palmbomen en ruim voorzien van koraalriffen. Het heeft u veel meer te bieden dan alleen de bekende Full Moon Party

  Vanaf:
  Contact
  Snorkelen bij Koh Tao & Koh Nang Yuan

  Een hele dag genieten van zon, zee en strand in de Golf van Thailand. U vaart per speedboat vanaf Koh Samui naar Koh Tao. Hier gaan we langs de mooiste snorkelplekken van de omgevi

  Vanaf:
  Contact
  Adventure Coral Islands - vol plezier en avontuur

  Nadat u bent opgehaald in uw hotel, vertrekken we met een typisch Thaise longtailboot in de richting van de 'buureilanden' van Koh Samui, Koh Tan en Koh Matsum.