Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Diner cruise over de Andaman zee Laagste prijs: ฿ 3,100.00          Add to planner
Tour details
฿ 3,100.00
Duration: 14.00-19.30
Zonsondergangen zijn vaak spectaculair in de tropen maar wat dacht u van een zonsondergang op een prachtige historische boot op een van de mooiste plekken van Thailand en dan ook nog met een heerlijk diner en een drankje erbij. Doen!

U wordt opgehaald bij uw hotel en naar de pier gebracht waar de Pla Luang op u ligt te wachten. Deze meer dan 100 jaar oude teakhouten zeil- en motorboot is prachtig gerestaureerd en rond 15.00 uur steken we van wal en glijden de Andaman zee op richting Chicken eiland.

Geniet van het betoverende decor van loodrecht uit de zee oprijzende kalksteenrotsen. Bij Chicken eiland gaan we voor anker en kunt u naar hartenlust zwemmen en snorkelen in het kristalheldere water. Ontdek dit bounty eiland met zijn prachtige natuur. Terwijl de zon begint de zakken kunt u, weer aan boord, genieten van een heerlijke cocktail, glas wijn of koud biertje van onze barman. En ook staat er een zeer smakelijk Thais diner voor u klaar. Terwijl u zich tegoed doet aan al dit lekkers varen we verder en zakt de zon, hopelijk in gouden kleuren, tegen het dramatische decor in de zee.
Wat kan ik verwachten
Een romantisch diner cruise met zon en heerlijk eten.
Voorwaarden
Thais buffet diner, water, koffie en/of thee.
Snorkeluitrusting, zwemvesten (geen vinnen).
Entreegelden.
Omschreven transfers (alleen vanaf Ao Nang Beach of Railay).
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving.
Begeleidt door een lokale Engelssprekende gids.
Vervoer per airconditioned minibus en open boot.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Overige maaltijden, fris- en alcoholische drankjes.
Persoonlijke uitgave.
Transfers van andere Krabi hotels.
Facultatieve excursies.
Opmerkingen:
  • Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast een zaklamp, slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, petje en zonnecrème en zonnebril.
  • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, getijden, Marine National Park sluiting etc. kunnen routes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de Diner cruise over de Andaman zee blijft te allen tijde gehandhaafd.
  • Deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
  • * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze cruise vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.

  • Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Azië afsluiten
    Reviews
    Populaire Green Wood Travel tours