Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Snorkelen bij Bounty eiland Koh Racha Laagste prijs: ฿ 1,650.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,650.00
Duration: 1 day (08.00-16.00)
Een heerlijk relaxte dag snorkelen, zwemmen en genieten van zon en zee op het bountyeiland Koh Racha plus het onderwaterleven ontdekken op verschillende prachtige snorkellocaties.
Dit tropische paradijs Koh Racha biedt alles wat de rustzoeker en de ware strandliefhebber zich maar kan wensen: een azuurblauwe zee en witte stranden met poederfijn zand tegen een achtergrond van kokospalmen.
Rond 08.00 uur wordt u opgehaald bij uw hotel voor de transfer naar Chalong pier. Hier gaat u aan boord van de (speed)boot* die u in een uurtje naar Koh Racha brengt. En dan wordt het echt genieten op het hagelwitte Patok strand en te zwemmen in de kristalheldere zee. Na een uurtje stappen we weer in de boot en varen naar verschillende plekken waar het prima snorkelen is. Wat een pracht aan koraal en een veelheid aan kleurige vissen! U kunt ook nog relaxen op Siam beach voordat we terugvaren naar Patok beach waar we de lunch gebruiken in het uitstekende Patthai restaurant. Na de lunch relaxen op het strand en alle gelegenheid om te snorkelen en te zwemmen of een wandeling te maken door de jungle van het eiland.

Rond 03.30 uur varen we terug naar Chalong Bay waarvandaan u weer naar uw hotel wordt gebracht, heerlijk rozig van zon, strand en zee.

Wat kan ik verwachten
Even ervaren hoe mooi deze blauwe aardbol is waar wij wonen.
Voorwaarden
Alle vermelde maaltijden, vers fruit, drinkwater, frisdrank.
Omschreven transfers (alleen vanaf Kata-, Karon- & Patong Beach).
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving.
Snorkeluitrusting, zwemvesten (geen vinnen).
Begeleidt door een lokale Engelssprekende gids.
Vervoer per airconditioned minibus en diverse open boten.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes.
Transfers van andere Phuket hotels.
Persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
Opmerkingen:
  • Vervoer per speedboot of reguliere boot is afhankelijk van de weersgesteldheid.
  • Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecrème en zonnebril.
  • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, getijden, sluiting koraalriffen etc. kunnen routes soms worden aangepast of veranderd.
  • We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de Koh Racha, Bounty eiland tour blijft te allen tijde gehandhaafd.
  • Deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.

  • Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.
    Reviews
    Populaire Green Wood Travel tours