Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
The Jungle Cook (halve dag) Laagste prijs: ฿ 1,250.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,250.00
Duration: 08.30-12.30
Goed Thais leren koken is één ding, maar Thais leren koken in de jungle is alweer een extra uitdaging. Een uitdaging voor iedereen, want je hoeft niet goed te kunnen koken om met plezier aan deze `cursus` mee te doen. Hier geldt een variatie op de olympische gedachte: meedoen is belangrijker dan winnen, uuuhhh koken.

Er wordt gekookt met de groentes en het fruit dat in de nabije omgeving in de jungle wordt gevonden. De hele kookklas heeft dan ook in de buitenlucht plaats, vanzelfsprekend onder begeleiding van een lokale kok. Wat er op het menu komt hangt een beetje af van het seizoen, maar dat er een barbecue bij aan te pas komt ligt voor de hand. Wie weet ook bananenbloemensoep en een junglegroente gerecht met in bamboe gestoomde rijst.

Er zijn minimaal twee mensen nodig om een tour te starten. Het avontuur begint om 9 uur `s ochtends en duurt 3 tot 4 uur. Je wordt opgehaald in de (nabije) Khao Sok omgeving (en terug gebracht). Neem insectenmiddel mee en pen en papier om de recepten op te schrijven. Lunch is inbegrepen, die maak je namelijk zelf klaar.
Voorwaarden
Omschreven transfers van en naar central gelegen Khao Sok hotels, guesthouses.
Excursie als omschreven in de reisbeschrijving.
Begeleid door een lokale Engelssprekende kok.
Ingrediënten voor de lunch,.
De lunch (zelf gemaakt) en water.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes,.
Overige transfers.
Persoonlijke uitgaven.
Opmerkingen:
- Heeft u een (voedsel)allergie of eet u vegetarisch? Geef dit dan op bij uw boeking.
- Deze kookcursus is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Wij verplichten klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunnen niet in Thailand of Zuidoost-Azië worden afgesloten.
Reviews
Populaire Green Wood Travel tours