Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Fiets & Boot - Het Thaise leven in Bangkok Lowest price: ฿ 1,850.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,850.00
Duration: 1 day (09.00-15.30)
Deze dagtocht per fiets en boot gaat sabai sabai, een favoriet Thais tempo, rustig en prettig. Thuis bij een lokale familie maakt u uw eigen Thaise maaltijd. Het Thaise leven in Bangkok laat zich zo het best ontdekken. Een bestaan tussen de vele kanaaltjes die dit oudste deel van Bangkok doorkruisen, vol tempels, houten bootjes, tuinen en orchidee??n kwekerijen. Veelal een leven zoals het met veel gevoel voor traditie is opgebouwd, met de dingen die komen en maar weinig garanties, behalve dan de zon die elke dag onverbiddelijk de temperatuur omhoog stuwt.
Nederlanders stappen graag op de fiets. De Thai in Bangkok zijn er niet gek op, maar ze kunnen niet ontkennen dat het de perfecte manier is om hun stad te ontdekken. In het fietsprogramma `The Other Side of Bangkok` wordt daarom het beste van twee werelden gecombineerd: een effectieve Hollandse bezigheid met de finesses en gedetailleerde kennis van Thai die de stad op hun duimpje kennen. Het is fietsen met de `Thai Touch`. Deze fietstocht berijdt niet de begaande paden, maar kiest voor originele routes, bezigheden en locaties. Bijzonder aan deze dagtocht is dan ook dat u geleerd wordt hoe u een Thaise maaltijd moet maken, een kijkje in de keuken, gewoon bij een Thaise familie.

De tour begint om 9 uur `s ochtends bij de startplaats bij Wat Arun en duurt ongeveer 6 tot 7 uur. Naast de preparaties voor de lunch, fietsen door dit verrassende landschap (u vergeet al snel dat u nog in Bangkok bent) en een tocht per langstaartboot over de kanaaltjes (khlongs) gaat u naar traditionele Thaise tempels; naar Baan Silapin (Kunstenaarshuis), gebouwd rondom een stoepa die nog uit de Ayutthaya periode dateert, zo`n 500 jaar geleden; een orchidee??n kwekerij en koffie drinken bij de Thonburi Locomotive Dept, ook bekend als de treinenbegraafplaats.


Voorwaarden
de reisbeschrijving en begeleid door
lokale Engelssprekende gids
Drinkwater
versnaperingen
eenvoudige lunch
mountainbike
helm
boottocht khlong
overige maaltijden en drankjes
persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies
Vervoer terug naar uw hotel gaat ook per Meter Taxi (niet inclusief) - uw gids helpt u hiermee. Voor een kleine meerprijs kan Green Wood Travel een retour transfer verzorgen van en naar uw centraal gelegen Bangkok hotel.
Populaire Green Wood Travel tours