Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
FIETSEN - Zwerftocht door Bangkok Lowest price: ฿ 1,300.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,300.00
Duration: 08.00-12.00, 13.00-17.00
Leuker wordt het niet. Ontdek Bangkok op een echte Nederlandse manier. Op de fiets! Het dagelijks leven in de achteraf straatjes van Bangkok en het verrassende grote Groene Hart van de Thaise hoofdstad openbaren zich niet beter dan met een beetje heerlijke tegenwind op de fiets.
De dagelijkse rituelen voltrekken zich terwijl wij rustig voorbij trappen. We zien de straathandelaren en bekijken hoe het vaak zo verborgen leven langs de viaducten en spoorlijnen van Bangkok zich voltrekt. Deze unieke fietstocht volgt de originele route zoals hij ooit door de Nederlandse fietspionier Co van Kessel is uitgezet.

Na een verfrissend drankje steken we met de longtailboat de Chao Praya rivier over en rijden we zo de groene longen van Bangkok binnen. Dit parkgebied is ooit ontwikkeld door koning Bumibhol om te zorgen dat de inwoners van Bangkok ook van de gezonde buitenlucht konden genieten. Het geeft dan ook de indruk dat we ver buiten de stad zijn. We rijden door een natuurgebied met hier en daar wat huisjes. Als we geluk hebben zien we de grote varanen rondkruipen of een schildpad lekker in de zon liggen.

Nadat we hier hebben rondgekeken en nog eens rustig gepauzeerd, fietsen we terug naar het bootje, om na een korte overtocht weer in het tumultueuze stadsleven op te gaan.

Deze tocht duurt ongeveer vier uur en kan in de ochtend of de middag worden gefietst. U legt tussen de 13 en 16 kilometer af. Er wordt op tijd gepauzeerd, rustig gefietst en iedereen kan dus mee doen.
Voorwaarden
excursie als omschreven in de reisbeschrijving
entreegelden en begeleid door 1x professionele lokale Engelssprekende gids
Drinkwater en versnaperingen
fiets
EHBO-doos. U rijdt op comfortabele fietsen
voorop een mandje
eenvoudig in gebruik Kinderzitjes beschikbaar
overige maaltijden en drankjes
transfers en facultatieve excursies
persoonlijke uitgaven
reisverzekering
Vervoer naar het startpunt iets voor 08.00 of 13.00 uur (u krijgt een routebeschrijving) en vervoer terug naar uw hotel per Meter Taxi - uw gids helpt u hiermee
Populaire Green Wood Travel tours