Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Kajakken door de zeegrotten van Krabi Lowest price: ฿ 1,400.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,400.00
Duration: 1 day (08.00-16.30)
In de ochtend vertrek naar Ao Luk in het dorp Bor Tor. Na de uitleg begint de peddeltocht door de mangrovebossen. We trekken door grotten met 3000 jaar oude muurschilderingen, waar onze voorvaderen hebben geleefd.

Kajakken is een geweldige manier om het landschap te verkennen zonder de natuur aan te tasten. Met een kajak kunt u rustig en stil op alle plekken van de rivier komen, zelfs in grotten en lagunes. De tour begint op Ao Nang Beach en neemt u mee naar drie belangrijke gebieden: Ao Thalane (mangrove en canyons), Bor Tor (oude kalkstenen grotten) en Koh Hong (een eiland met een `verborgen` lagune). Met een ervaren Engelssprekende gids gaat u op expeditie naar de mooiste eilanden. Op elke plek kunt u wilde dieren tegenkomen, zoals verschillende soorten vogels en apen, met in het bijzonder krabetende makaken. En misschien dat u geluk hebt en een reusachtige varaan tegenkomt.
Na de lunch, in een mooie botanische tuin, kunt u op eigen houtje de omgeving verkennen. Neem zwemspullen mee, want u krijgt de gelegenheid om lekker af te koelen in het water na een lange dag roeien en zweten.

Heeft u nog nooit gekajakt? Geen nood, voordat u aan uw tocht begint krijgt u een snelcursus. De routes zijn eenvoudig, verdwalen kan haast niet! Het kan zijn dat u spierpijn krijgt de volgende dag van al dat roeien. Maar het is de moeite waard. Dit is een must-do activiteit als u in Krabi bent!
Voorwaarden
alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf Ao Nang Beach)
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een professionele lokale Engelssprekende gids
Vervoer per airconditioned minibus en diverse open boten (kajak)
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, persoonlijke uitgave, nationaal park entreegelden ter plaatste betalen, transfers van andere Krabi hotels en facultatieve excursies.
Opmerkingen:
neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast een zaklantaarn, slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, petje en zonnecr??me en zonnebril.

Door plaatselijke omstandigheden, het weer, getijden, Marine National Park sluiting etc. kunnen routes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de kajak door de zeegrotten van Krabi blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
* Deze dagtocht vindt plaats op basis van `join-in`. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een priv??-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.

Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in Belgi?? of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azi?? afsluiten
Populaire Green Wood Travel tours