Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Ayutthaya en Bang Pa-in Laagste prijs: ฿ 1,750.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,750.00
Duration: 1 day (06.20-16.00)
Ontdek de voormalige hoofdstad van Siam op een dag tour in Ayutthaya, een van Thailand`s meest majestueuze hoogtepunten. Voor 417 jaar diende Ayutthaya als de hoofdstad van Thailand en werd bekend om zijn indrukwekkende paleizen en tempels.

Minder dan 100 kilometer ten noorden van Bangkok ligt Ayutthaya, waar 33 koningen achtereen regeerden, tot de Birmezen de stad in 1767 verwoestten. Veel Europese naties, en ook de Nederlandse VOC, hadden handelsposten in deze eens zo welvarende stad.

Met deze dagtocht bezoekt u een aantal van de mooiste tempels en ru??nes waaronder Wat Maha That, Wat Na Phra Mane, Wat Lokayasutharam, en Bang Pa-In, ook beter bekend als het voormalig koninklijke zomerverblijf van koning Rama V en koning Rama VI in de 19e en 20e eeuw, gelegen in een sprookjesachtig park. Hoewel gesticht in de Ayutthaya periode, koning Rama V heeft de meeste gebouwen laten bouwen. Het gerenoveerde Chinese paleis, Vehat Chamroon, behoort tot de mooiste gebouwen in Thailand. Tot op de heden wordt het paleis nog steeds gebruikt door de Thaise koninklijke familie.

Toen Ayutthaya voor de tweede keer werd viel, werden alle tempels, paleizen en het grootste deel van de stad verwoest. Maar de Wat Na Phra Mane tempel overleefde. Hier vindt u de meest complete kunstwerken uit de Ayutthaya periode. U krijgt ook de Wat Lokayasutharam te zien, waar een grote liggende Boeddha te bewonderen is.

Na een lange, maar leerzame dag in Ayutthaya te zijn geweest, wordt u weer naar uw hotel in Bangkok gebracht.
Voorwaarden
Alle vermelde maaltijden.
Entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Bangkok hotels).
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een (1x) lokale Engelssprekende gids.
Vervoer per airconditioned minibus
Overige maaltijden
Persoonlijke uitgaven
Fris, alcoholische drankjes en tips
Transfers van andere niet centraal gelegen hotels in Bangkok en facultatieve excursies
Opmerkingen:
Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
Green Wood Travel ook deze dagtocht priv voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!

Deze dagtocht vindt plaats op basis van `join-in`. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een priv-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
Reviews
Populaire Green Wood Travel tours