Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Elephants Friend Day Laagste prijs: ฿ 2,400.00          Add to planner
Tour details
฿ 2,400.00
Duration: 1 day (08.30-16.00)
Een mooiere gelegenheid om alles te weten te komen over Aziatische olifanten is er niet. Op deze dag tour gaat u met ze baden, ze voederen en met ze wandelen. Aan het eind van deze dag weet u meer over olifanten dan u ooit had kunnen denken.

De olifanten van dit Baan Chang Elephant Park bij Chiang Mai worden uitstekend verzorgd. Ze hoeven geen trucjes te leren voor toeristen, worden niet gescheiden van hun baby olifanten, zitten niet vast aan grote kettingen maar leven in hun natuurlijke omgeving. U wordt onderdeel van hun wereld, niet andersom.

U wordt tussen 8.30 en 9 uur opgehaald in uw hotel en naar het olifantencentrum gebracht. Op weg daar naar toe stopt u bij Elephant Poo Poo Paper. De naam zegt het al: hier wordt papier gerecycled met behulp van olifantenpoep. Zodra u bij het olifantenpark bent krijgt u een mahout outfit. Het staat grappig, maar beschermt vooral uw eigen kleding. Terwijl u een wandeling van een half uur door het oerwoud maakt, op weg naar de olifanten, vertellen de mahouts (de olifantenbegeleiders) u alles over de wilde dieren. Olifanten hebben altijd honger, maar u lust waarschijnlijk ook best iets na deze wandeling. Rond 12.30 is er lunch.

De olifanten hebben altijd wel zin in een bad, en u gaat daarbij helpen. Ze vinden het heerlijk om in het water af te koelen en doen dat graag in een poel waar het modderig is. Olifanten gebruiken modder om zich tegen de zon en insectenbeten te beschermen. Na het baden gebruikt de olifant zijn slurf om stof over het lichaam te blazen. Dit droogt op en vormt een beschermde laag. Na het baden bezoekt u nog de Nursery Zone waar jonge baby olifanten worden verzorgd. Hierna wordt het tijd om afscheid te nemen. U bent rond 16.00 uur terug in Chiang Mai.
Wat kan ik verwachten
Een dag werken voor olifanten.
Voorwaarden
Vermelde lokale lunch en water.
Entreegelden.
Omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Chiang Mai hotels).
Eten voor de olifanten.
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids.
Vervoer per open pickup truck.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Overige maaltijden.
Fris en alcoholische drankjes.
transfers van niet centraal gelegen Chiang Mai hotels.
Persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
Opmerkingen:
wat moet je ?
1. Mee? Camera, extra kleren, handdoek, shampoo, zeep, toiletpapier, muggenspray & zonnebrandcrème
2. Aan? Losse luchtige kleren, bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!) en stevige schoenen of sandalen
3. Doen? Niets, je kunt het helemaal overlaten aan onze gidsen
4. Verwacht? Plezier en avontuur
Er kan in dit olifantenkamp nadrukkelijk NIET op olifanten worden gereden of gezeten.

Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Azië afsluiten.
Populaire Green Wood Travel tours