Homepage > Ayutthaya Tours > Ayutthaya Tours Details
Fietsen - Ayutthaya's hoogtepunten per fiets Lowest price: ฿ 1,000.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,000.00
Duration: 09.30-11.30, 13.30-15.30
Een ochtend of middag fietsend door de veelbewogen geschiedenis van Ayutthaya met zijn indrukwekkende ru??nes van tempels en paleizen.
We stappen op onze mountainbikes bij het toeristen informatiebureau naast het oude stadhuis. Dan peddelen we in rustig tempo door de oude stad en maken onze eerste stop bij de Vihan Phra Mongkhon Bopit tempel, waar u een van de grootste Boeddhabeelden van Thailand kunt bewonderen.Hierna rijden we door naar de Wat Phra Si Sanphet met zijn opvallende Chedi`s. Als enige niet verwoeste tempel schittert in volle glorie vervolgens de Wat Na Phra Men in het zonlicht.

We sluiten onze fietstocht door het verleden af met een bezoek aan een van de meest fascinerende plaatsen in Ayutthaya, de Wat Mahathat. Verbaast u over de verstilde Boeddha`s en de chedi`s waaronder een Boeddhahoofd, verstrengeld in een eeuwenoude boom. U krijgt onderweg alle tijd om de verschillende plaatsen op uw gemak te verkennen.

Tijdens de 10 kilometer lange, ongeveer 3 1/2 uur durende tocht krijgt u drinkwater en een snack. De entreegelden zijn ook inbegrepen evenals de Engelssprekende Thaise gids
Voorwaarden
alle entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf Ayutthaya kantoor)
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een (1x) professionele lokale Engelssprekende gids
Vervoer per fiets. U kunt gebruik maken van fietshelm
Reflectiehesjes en aanhangfiets voor jonge kinderen
overige maaltijden
fris en alcoholische drankjes
persoonlijke uitgaven
transfers van Ayutthaya of andere hotels en facultatieve excursies.
Populaire Green Wood Travel tours