Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Pattaya & koraal eiland tour Laagste prijs: ฿ 1,350.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,350.00
Duration: 1 day (06.45-19.00)
U kunt nu ook vanuit Bangkok voor een dag de bekende kustplaats Pattaya bezoeken. `s Ochtends vroeg wordt u opgehaald om vervolgens per minibus naar Pattaya te vertrekken. Rond 09.00 uur bent u ter plekke. Vanwege het bruisende nachtleven slapen de meeste mensen nog als u aankomt. U kunt natuurlijk wel al genieten van het beroemde strand en de door palmbomen omzoomde boulevard voordat we ons inschepen om vanaf Pattaya Beach per boot naar Coral Island te vertrekken. En anderhalf uur later ligt u op het witte strand.

Het eiland ligt vlak voor de kust van Pattaya en is bekend om zijn kristalhelder zeewater en prachtige koraalriffen. Om 12.30 uur serveren we u een seafood lunch in een plaatselijk restaurant, waarna u weer tijd heeft om verder kennis te maken met dit mooie eiland. Rond 15.00 uur varen we terug naar Pattaya Beach.

Vervolgens kunt u kiezen tussen teruggaan naar Bangkok of voor transfer naar uw hotel in Pattaya.

Voorwaarden
Vermelde lunch en versnaperingen en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Bangkok hotels)
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving, zwemvesten en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids
Vervoer per minibus, lokale open taxi en diverse open boten
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
!Overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, transfers van andere niet centraal gelegen Bangkok hotels, persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies
Opmerkingen:
Vervoer per speedboot of snelle reguliere boot is afhankelijk van de weersgesteldheid.
Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwem/snorkelspullen, handdoek, zonnebrandcrème en zonnebril.
Green Wood Travel ook deze dagtocht privé voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!

Deze dagtocht vindt plaats op basis van `join-in`. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.

Door plaatselijke omstandigheden, het weer, getijden, sluiting koraalriffen etc. kunnen routes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de Snorkelen in tropische wateren tour blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.

Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten
Populaire Green Wood Travel tours