Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Vlotvaren & ATV in Nakorn Nayok Laagste prijs: ฿ 3,150.00          Add to planner
Tour details
฿ 3,150.00
Duration: 1 day (06.30-18.00)
Een afwisselende dag waarin u over een woeste rivier raft, op een ATV door het landschap zoeft, maar ook in een ossenwagen langs de velden sjokt en een duik neemt bij een waterval. Avontuurlijk en ontspannend.

De provincie Nakorn Nayok ligt niet ver van Pattaya en Bangkok maar is nog niet erg bekend bij de meeste toeristen. Toch heeft het heel veel te bieden en het beste daarvan gaat u vandaag meemaken. Vroeg in de ochtend wordt u opgehaald bij uw hotel en rijden we naar Nakhon Nayok.
Onderweg stoppen we even bij een lokale fruitmarkt waar de meest exotische vruchten liggen uitgestald. We beginnen met een rit per ATV over het ruige terrein, en u kunt zich even een echte rallyrijder voelen! Even tijd om te ontspannen als we naar de Khun Dan Dam rijden en deze langste betonnen constructie ter wereld (2720 meter) bewonderen. Per boot varen we over het stuwmeer, omgeven door groene heuvels en passeren o.a. een fraaie waterval. Terug aan land gaan we nu echt terug in de tijd en laten ons in een ossenkar door het weidse landschap rijden.

Volop tijd om om u heen te kijken en te genieten van het Thaise plattelandsleven. Een heerlijke Thaise lunch sluit het ochtendprogramma af. Tijd voor actie - Wild Water Vlotvaren!
Over de Nakhon Nayok rivier leggen we een parcours van 7 kilometer af langs stroomversnellingen en onverwachte scherpe bochten in de kronkelige rivier. Volop spanning en sensatie maar uw gids loodst u er veilig doorheen en nat worden is geen probleem bij deze heerlijke temperaturen.

Terug aan wal maken we een mooie wandeling naar de Nangrong waterval waar u heerlijk kunt ontspannen en zwemmen in een van de natuurlijke bassins. Aan het eind van de middag rijden we weer terug naar uw hotel en kunt u terugkijken op een geweldige dag vol avontuur en natuur.
Wat kan ik verwachten
Genoeg actie op een dag om je adrenaline weer op peil te brengen.
Voorwaarden
Alle vermelde maaltijden.
Velmelde entreegelden.
Omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Pattaya of Bangkok hotels).
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving.
Begeleidt door professionele lokale Engelssprekende Thaise gids.
Vervoer per airconditioned minibus.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes,.
Persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
Transfers van/naar niet centraal gelegen Bangkok & Pattaya hotels.
Opmerkingen:
  • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen).
  • Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnebrandcrème en zonnebril.
  • Laat waardevolle spullen achter, u gaat immer wild water vlotvaren.
  • Green Wood Travel ook deze dagtocht privé voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u.
  • * Deze dagtocht vindt plaats op basis van `join-in`. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag.
  • Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.

  • Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.
    Populaire Green Wood Travel tours